Esikoistaan odottava juontajatähti Tuija Pehkonen sai valtavan viestivyöryn seuraajiltaan – pohtii nyt lapsettomuudesta kärsiviä: "Voi olla vaikea riemuita asiasta"

3:02
Eero Ettala ja Tuija Pehkonen eivät usko, että roolien vaihtaminen onnistuisi mutkitta heidän suhteessaan

Tuija Pehkonen paljasti viime viikolla olevansa raskaana.

Kesäterassi-ohjelman juontaja Tuija Pehkonen ja lumilautailija Eero Ettala odottavat ensimmäistä lastaan. Asia paljastui, kun Pehkonen julkaisi ilouutisen omalla Instagram-tilillään viime viikolla.

Nyt juontaja kertoo Instagramissa tuntemuksiaan raskauspaljastuksestaan. Pehkonen kirjoittaa Instagram-kuvan yhteydessä jännittäneensä raskausuutisen kertomisesta, sillä aihe on niin herkkä ja henkilökohtainen. Ilouutisen kerrottuaan, juontaja kertoo saaneensa ”hurjan viestivyöryn”. Pehkonen myös sanoo pohtivansa niitä henkilöitä, jotka kärsivät lapsettomuudesta.

– Kaiken tämän kiitollisuuden keskellä mietin myös sitä, miltä minun ilakointini tai vauvauutisilla möyhyäminen tuntuu heistä, jotka syystä tai toisesta eivät ole lasta toiveista huolimatta saaneet. Jatkuvasti ympärillä leijailevat vauvauutiset voivat tuntua puukoniskuilta, vaikka kuinka yrittäisi iloita kanssaolijoiden puolesta.

– Kenenkään onni ei ole toiselta pois, mutta joskus voi olla vaikea riemuita asiasta, joka itselle tuntuu ”mustassa meressä rämpimiseltä”, kuten yksi seuraajistani lapsettomuuttaan kuvaili, Pehkonen kirjoittaa.

Hän myös kertoo miettivänsä tätä puolta jatkossa, kun kertoo julkisesti elämänmuutoksestaan.

– Tulen varmasti kertomaan juttuja näin isosti elämää mullistaneesta asiasta, mutta voin luvata, että mun mielessä on monta puolta tästä asiasta.

Pehkonen ja Ettala kihlautuivat viime kesänä ja unelmahäitään he viettivät viime vuoden joulukuussa.

Pehkonen nähdään jälleen MTV3-kanavan suositussa Kesäterassi-ohjelmassa, joka alkaa 13. heinäkuuta. Ohjelma tulee arkipäivisin kello 19.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja