Trump kuittaili Oscar-gaalan katsojaluvuista – suosikkijuontaja latasi takaisin

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump naljaili jälleen Hollywoodin suuntaan.

Oscar-gaalan toista kertaa peräkkäin juontanut Jimmy Kimmel ei innostunut, kun Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump vitsaili gaalan katsojaluvuista Twitterissä. Trump on käyttänyt katsojalukuja aseenaan ennenkin, muun muassa NFL-palloiluliigan pelaajien protesteja kritisoidessa.

– Historian vähiten katsotut Oscarit. Ongelmana on se, että meillä ei ole enää tähtiä – paitsi Presidenttinne (vitsailen vain), Trump kirjoitti tililleen.

Kimmel ei syttynyt presidentin naljailulle. Suosikkijuontaja päätti ladata takaisin samalla mitalla.

– Kiitos, historian vähiten pidetty presidentti, Kimmel kuittasi.

Tämän vuoden Oscar-gaala keräsi keskimäärin 26,5 miljoonaa katsojaa televisioiden ääreen Yhdysvalloissa, mikä on alhaisin lukema gaalan historiassa. Oscarit on silti katsotuin palkintogaala rapakon takana, keräten enemmän yleisöä kuin esimerkiksi Grammy ja Golden Globe -gaalat. Monet suorat televisiolähetykset ovat kärsineet Yhdysvalloissa suoratoistopalveluiden syötyä televison suosiota.

Vaikka Trump on kyselyiden mukaan Yhdysvaltojen vähiten pidetty presidentti ensimmäisen vuotensa jälkeen, niin Jimmy Carter ja Geroge W. Bush olivat Trumpiakin vähäisemmässä suosiossa presidenttikausiensa loppuessa. Trumpilla ei siis vielä ole virallisesti Yhdysvaltojen historian vihatuin presidentti.

Lähde: LA Times

Lue myös:

    Uusimmat