True Blood -sarjan ruotsalaistähti nauttii alastomuudesta

Näyttelijä Alexander Skarsgård paljastaa haastattelussa rakastavansa alastomana oloa ja vihaavansa romantiikkaa.

Seksikäs ruotsalaistähti Alexander Skarsgård esittää True Blood -suosikkisarjassa vampyyri Eric Northamia. Mies on joutunut näyttelemään ohjelmassa myös erittäin rohkeissa alastonkohtauksissa. 33-vuotias Skarsgård, joka seurustelee näyttelijätär Kate Bosworthin kanssa, ei kuitenkaan riisu vaatteitaan ilman hyvää syytä.

– Kuvaan mielelläni seksikohtauksia, jos niillä on sarjassa tietty tarkoitus. En ole mikään sievistelijä. Olen Ruotsista, jossa alastomuuteen suhtaudutaan eri tavalla. Rakastan alastomana oloa. Se on vapauttavaa, hän kertoo Popeater-sivuilla.

Komistus vihaa romantiikkaa


Suositun sarjan kolmas tuotantokausi lupailee lisää jännittäviä käänteitä. Skarsgård kertoo, että häntä eivät häiritse myöskään seksikohtaukset miesten kanssa.

– Minulla on tulossa hyvin raju kohtaus, jossa esiinnyn miehen kanssa, komistus paljastaa.

Näyttelijä kertoo rakastavansa synkemmän materiaalin kuvaamista. Hän suostui esiintymään Lady Gagan musiikkivideolla, vasta kun ohjaaja Jonas Ackerland lupasi, ettei siinä ole liikaa romanttisia kliseitä.

– En halunnut kävellä käsikädessä rannalla. Jonas kertoi onneksi, ettei videossa ole mitään hölmöä. Hän sanoi: "Sinä tapat hänet ja työnnät alas parvekkeelta. Sitten hän palaa, myrkyttää sinut ja kuolet."

Skarsgårdin mielestä videon idea oli hieno ja hän suostui. Se oli hyvä päätös, sillä hän nousi Paparazzi-videon avulla maailman maineeseen.

– Työskentelin kuusi tuntia ja miljoonat näkivät videon. Kaikki haluavat puhua siitä. Elokuvassa työskentelen kolme kuukautta, eikä kukaan näe sitä. Ehkä lopetan näyttelemisen ja teen tästä lähtien vain musiikkivideoita, hän vitsaili.

MTV3 Helmi

Kuva: WireImage / AOP

Lähde NY Daily News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja