TPS tyytyy saamaansa tuomioon Jonne Virtasen tapauksessa: ”Näkemyksemme mukaan meillä oli syyt kunnossa – kunnioitamme välimiehen päätöstä"

HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Santtu Jokisen mukaan turkulaisseura koki, että sillä oli edellytykset kunnossa pelaajansa Jonne Virtasen sopimuksen purkamiselle viime syyskuussa, mutta välimies päätyi torstaina toiseen ratkaisuun. Jokinen kertoo TPS:n kunnioittavan päätöstä.

TPS tuomittiin välimiesmenettelyssä maksamaan Virtaselle työsopimuksen perusteettomasta päättämisestä yhteensä 98 500 euroa korkoineen. Palloseuralle tuli maksettavakseen myös Virtasen oikeudenkäyntikuluja 30 145 euroa sekä välimiehen palkkiota 7 000 euroa.

Toimitusjohtaja Santtu Jokisen mukaan seura uskoi, että sillä olisi ollut perusteltu syy Virtasen sopimuksen purkamiseen. Syyskuussa TPS perusteli potkuja epäasiallisella käytöksellä sekä alkoholin käytöllä työtehtävissä.

Jokinen kertoo, ettei TPS ole vielä kuitenkaan käynyt tuomiota läpi oman asianajajansa kanssa.

– Meidän näkemyksemme mukaan meillä oli syyt ja kaikki muodollisuudet kunnossa sopimuksen päättämiseen, mutta välimies tuli toiseen tulokseen, Jokinen sanoo MTV Urheilulle.

– Meidän osaltamme tämä asia on loppuun käsitelty. Me keskitymme tulevaisuuteen. Välimiesmenettelystä ei ole valitustietä. Me tyydymme tähän ja kunnioitamme välimiehen päätöstä, Jokinen toteaa.

Tällä hetkellä Tanskassa kiekkoilevan Virtasen tapaus juontaa juurensa syyskuulle. Iltalehti kertoi tuolloin, että Virtasella oli tullut sanaharkkaa silloisen päävalmentajan Kalle Kaskisen kanssa Tanskaan tehdyn pelimatkan aikana.

Lue myös:

    Uusimmat