TPS:lle jättilasku Jonne Virtasen sopimuksen purkamisesta – kiekkoilija avautuu kohtelustaan: "Tikareiden heittely ja mustamaalaaminen vaikuttaa lapsiinkin"

Jääkiekon SM-liigaseura TPS on määrätty välimiesmenettelyssä maksamaan irtisanomalleen pelaajalle Jonne Virtaselle koko kauden palkan. Virtanen jakoi itse tuomiolauselman Twitter-tilillään.

HC TPS Turku Oy on velvoitettu maksamaan Virtaselle työsopimuksen perusteettomasta päättämisestä yhteensä 98 500 euroa korkoineen. Asiasta annettiin ratkaisu torstaina.

Lisäksi TPS:lle lankesi maksettavaa Virtasen oikeudenkäyntikuluja 30 145 euroa sekä välimiehen palkkiona 7 000 euroa.

TPS purki Virtasen sopimuksen syyskuun alussa. Seura perusteli potkuja Virtasen epäasiallisella käytöksellä ja runsaalla alkoholin käytöllä työtehtävissä.

Nykyisin Tanskassa kiekkoileva Virtanen on tilanteesta helpottonut.

– Niin kuin edellä näkyy ja olen koko ajan sanonut, TPS on purkanut sopimukseni laittomasti, Virtanen kirjoittaa Twitterissä.

– Haluan korostaa, että minulla ei ole ollut eikä ole ongelmia seuran kanssa, vaan tiettyjen seurassa toimivien/toimineiden henkilöiden kanssa.

– Itse olen huomannut, että tikareiden heittely ja ihmisten mustamaalaaminen mediassa vaikuttaa muihinkin kuin asianomaisiin, pahimpana esimerkkinä lapsiin. Tästä syystä ja koska olen iso poika, aion käsitellä asiat kasvotusten, jos on käsiteltävää, Virtanen jatkaa.

Virtanen kertoo saaneensa asiassaan tukea myös Suomen jääkiekkoilijat ry:ltä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja