TPS:ssä hurmannut suomalaistykki jahtaa NHL-unelmaansa tutuin keinoin – "Se on paras aseeni"

1:44
Tämä laukaus on yksi Lauri Pajuniemen suurimmista valttikorteista.

Suomalaishyökkääjä Lauri Pajuniemi tavoittelee tulevalla kaudella NHL-unelmaansa New York Rangersin organisaatiossa. Pajuniemi tiedostaa hyvin vahvuutensa ja omat kehityskohteensa.

Lauri Pajuniemen edessä siintää uusi haaste. 22-vuotias on tömistellyt SM-liigan ja Suomen tomut jaloistaan ja matkustanut New Yorkiin jahtaamaan NHL-unelmaansa.

Pajuniemi kuului kahdella edelliskaudella SM-liigan kovimpien maalipyssyjen joukkoon. Vahvat esitykset saivat palkinnon keväällä, kun Pajuniemi solmi kaksivuotisen sopimuksen New York Rangersin kanssa.

Tällä kaudella Pajuniemi tavoittelee suurta NHL-unelmaansa suurkaupungin kirkkaissa valoissa. Pajuniemi ei suinkaan ole seuran ainoa suomalainen, sillä Rangers-nutussa viilettävät myös Tarmo Reunanen ja Kaapo Kakko. TPS:ssäkin Pajuniemen seuratoverina pelannut Kakko on antanut omia vinkkejään Pajuniemelle.

– Hän sanoi, että luisteluni on oltava parempaa. Täällä olevat valmentajat ovat sanoneet samaa. Tein kesällä paljon töitä luisteluni kanssa, Pajuniemi kertoo New York Postin haastattelussa.

Pajuniemi on kunnostautunut urallaan nimenomaan maalintekijänä. Viime kaudella Pajuniemi heilutti verkkoja 22 kertaa, ja sitä edeltävällä kaudella kiekko löysi rysään peräti 26 kertaa. Vahvuutensa hyvin tiedostava Pajuniemi haluaa näyttää taitonsa myös New Yorkissa.

– Tiedän, millainen pelaaja minä olen. Yritän näyttää sen myös valmentajille. Tykkään tehdä kovasti töitä, luistella paljon ja laukoa. Minusta laukaukseni on paras aseeni.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja