Tori Spelling: Toivon neljännen lapseni olevan poika

Tv-tähti Tori Spellingillä on entuudestaan miehensä Dean McDermottin kanssa kaksi tytärtä ja yksi poika. Tasoittaakseen pelikenttää miehelleen nainen toivoo neljännen lapsensa olevan poika.

Tori & Dean -sarjaa tähdittäväTori Spelling, 38, kertoi yllätysraskaudestaan maaliskuussa – vain viisi kuukautta Hattie-vauvan syntymästä. Nyt näyttelijä paljastaa Rachael Rayn haastattelussa, ettei ole ainoa, joka kaipaa lisää miesenergiaa perheeseensä.

– Haluaisimme pienen pojan ja Stella… hän on nyt keskimmäinen lapsi ja kun kerroimme hänelle raskaudestani, hän sanoi: "Toivon Liamin tähden sen olevan poika", Spelling kertoo.

Liam, 5, ja Stella, 3, olivat innoissaan kuullessaan Hattie-vauvan tulosta, mutta uutisointi uudemmasta tulokkaasta ei herättänyt sisaruksissa sen kummempia tunteita kuin maidon ostaminen.

Dean McDermott, 45, ei voisi olla ylpeämpi saavutuksestaan.

– No, mieheni oli onnekas sinä iltana ja sitten minusta tuli onnekas. Hän on hyvin ylpeä itsestään, Spelling muotoilee.

Maaliskuun lopulla tähti kertoi turhankin yksityiskohtaisesti, miten uusin tulokas sai alkunsa. Spelling kertoi, että vaikka vauvauutinen oli iloinen yllätys, tulokasta ei oltu suunniteltu:

– Lääkäri sanoi, että minun on odotettava kuusi viikkoa (kunnes saan harrastaa seksiä) ja Dean sanoi vain, että "ne sanovat kaikille niin". Ajattelin, että no, en halua hänen luulevan että seksielämämme on hiipumassa, joten nyt on vauva numero neljä tulossa.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Usmagazine.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat