Topi Borg lähti Sointu-siskonsa kanssa ulkomaille 30-vuotissyntymäpäiväreissulle – matkalla selkeä teema

Sisarushaastattelussa Topi ja Sointu Borg 15:21
Katso Topi ja Sointu Borgin sisarushaastattelu videolta! Miten sisarusten suhde on muuttunut vuosien varrella, ja miten heidän mieleenpainuvimpiin kokemuksiinsa yhdessä liittyy valtava hauki? Entä mitä Sointu pyytää Topia tekemään aina ennen haastatteluja, mikä aiheutti sisaruksien välille valtavan riidan?

Topi Borg suuntasi isosiskonsa Soinnun kanssa Ranskaan juhlistamaan 30-vuotissyntymäpäiväänsä. 

Ylen Kirjolla-sarjasta tutuksi tullut Topi Borg täytti 30 vuotta 9. huhtikuuta. Hänen isosiskonsa Sointu, 31, on jakanut 10. kesäkuuta Instagramiin videon, jossa sisarukset tanssivat ja suuntaavat Ranskan Annecyyn kansainvälisille, maailman suurimmille animaatioelokuvafestivaaleille. 

– Topin 30-vuotislahjamatka Annecyyn alkakoon. Kansainväliset, maailman suurimmat animaatioelokuvajuhlat (Le Festival international du film d’animation d’Annecy, tunnettu elokuvafestivaali) järjestetään vuosittain kesäkuun alussa. Topin haaveena oli päästä sinne. Luvassa animaatioelokuvien tykitystä, Sointu kirjoittaa videon yhteydessä. 

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Topi ja Sointu kertoivat MTV Uutisten haastattelussa huhtikuussa 2023, että he ovat aikuisiällä tutustuneet toisiinsa ja toistensa ajatuksiin, arvoihin ja toiveisiin paremmin sekä käyneet syvällisiä keskusteluja. Samoja piirteitä sisaruksilla onkin juuri syvällisyys, analyyttisyys ja asioiden kova aikatauluttaminen. Lisäksi heitä yhdistää musta huumori.

Topi kiitti tuolloin Sointua myös siitä, miten hän on ollut pikkuveljensä apuna Kirjolla-ohjelmasta seuranneessa mediamyllerryksessä.

– Sointu on ollut paras mediamanageri, mitä voi ikinä olla, Topi tiivisti.

Lue myös:

    Uusimmat