TOP 10: Tämä tekee Kauris-naisesta varman menestyjän

Arvaamaton ja oikullinen tähtimerkki Kauris on eläinradan sitkeimmistä sisseistä. Kunnianhimoinen Kauris-nainen on laatunainen, jonka kunnianhimo on vertaansa vailla. Mitkä muut piirteet tekevät tästä sarvipäästä erityisen?

Kauris (22.12.–19.1.) on eläinradan kunnianhimoisimmista tähtimerkeistä, joka haluaa kokea menestystä, haalia mainetta, materiaa ja mammonaa. Kauris-nainen on älykäs ja vankkumaton persoona. Lue, mitkä erityispiirteet erottavat Kauris-naisen muista.

Kauris-nainen menestyy elämässään, koska...

1. Olet äärettömän kunnianhimoinen

Oli Kauris-nainen sitten tiukka rillipääneito tiukkoine nutturoineen ja silmälaseineen tai sitten liehakkaampi nainen, hän on kunnianhimoinen persoona joka toteuttaa jokaisen tavoitteensa. Kauris-nainen tietää mitä hän haluaa ja kuinka hän saa sen. Et luovuta helpolla, vaan etenet vaikka hammasta purren.

2. Sinussa on viisautta

Sen lisäksi, että Kauris-nainen on kunnianhimoinen, hän on myös omiaan tekemään oikeita valintoja. Hän osaa katsoa tilanteita uudesta perspektiivistä, ikään kuin kauempaa ja näkee kokonaisuuden aivan eri tavalla kuin muut. Hän myös osaa ajoittaa päätöksensä oikeisiin hetkiin.

Kauris-nainen heittää ongen kohon vasta sitten veteen, kun hän tietää että kalat uiskentelevat varmasti vesistössä.

3. Olet realistinen

Kauris-nainen on realistinen ja käytännöllinen pieni puurtaja. Hän ei kulje pää pilvissä haaveillen asioista, jotka eivät ole toteutettavissa. Kun muut naiset kapsahtavat vuolaisiin kehuihin ja lemmenlurituksiin, Kauris-nainen osaa erottaa sulosanat ja valheet toisistaan. Kauris-naista ei hevillä höpläytetä.

4. Menestyt varmasti!

Kauris-nainen on eläinradan sinnikäs kiipijätyyppi, joka varmasti nousee vuorenhuipulle niin halutessaan. Vaikka Kauris-nainen näyttäisi herkältä ja heiveröiseltä, hän on jo noussut huipulle kun muut ovat vielä pohjamudissa.

Kauris-nainen havittelee useimmiten mainetta ja turvattua tulevaisuutta esimerkiksi korkeakouluopiskeluiden kautta tai raivaamalla tiensä työelämään jo nuorena. Olet itsevarma ja päättäväinen, kova työskentelemään, sinnikäs ja suunnitelmallinen.

5. Olet vastuullinen

Vaikka Kauris-nainen ei kovinkaan auliisti halua ottaa liikaa vastuuta harteilleen, hän usein saa sen kantaakseen: kuitenkin hän kantaa vastuunsa tehokkaasti ja oivallisesti. Jos lupaat jotain, pidät myös lupauksesi. Vastuuntunnollisuus tekeekin Kauris-naisesta loistavan työntekijän ja erittäin hyvän äidin.

6. Olet kärsivällinen

Kauris-naisen kärsivällisyys on järkkymätön. Et odota asioiden tapahtuvan itsestään, vaan ymmärrät myös, että jotkut asiat vaativat aikansa ja paikkansa.

7. Olet käytännöllinen romantikko

Kauris-naisen tunteellisuus ei näy nyyhkytyksenä romanttisten draamaelokuvia katsoessa tai rakkausromaaneita lukiessa. Olet käytännöllinen romantikko, joka arvostaa luontoa ja jatkuvuutta.

Vaikka Kauris-nainen tunnistaa jyvät akanoista ja valheet sulopuheista, kaipaa hän siltikin kehuja ja vähän imarteluakin. Näillä totuuspohjaisilla adjektiiveilla Kauris-nainen usein hurmataan: kaunis, älykäs, ystävällinen, menestyvä.

8. Vetovoimasi kumpuaa sisältä

Kauris-naisen vetovoima kumpuaa sisältä: hän ei hurmaa muita tuulessa hulmuavilla hiuksilla tai räpsyttelevillä silmillä. Kauris-nainen saattaa näyttää päällepäin viileältä viilipytyltä ja tyylikkäältä ilmestykseltä, joka osaa käyttäytyä tilanteessa kuin tilanteessa.

Satiirikkona Kauris-nainen osaa kuitenkin olla purevasanainen ja hän haluaakin salaa kumppanikseen ihmisen, joka uskaltaa osoittaa hänelle toistamiseen rakkautta, vaikka hän itse ei osaisi tunteitaan näyttää tai pukea sanoiksi.

9. Olet myötätuntoinen

Kauris-nainen on aatteen nainen. Kauris-naisen hoivavietti perustuu myös pieneen ylemmyydentunteen kaipuuseen: hoivatessaan muita hän tuntee itsensä voimakkaaksi ja omistautuneeksi. Maailman murjomat kohtalot herättävät sinun myötätuntosi, etkä jää tumput suorana tapittamaan, jos joku kokee vääryyttä.

10. Kauris-naiset ovat kunnianhimoisia ilmestyksiä

Hollywood-kaunottaret kuten Zooey Deschanel, Kate Bosworth, Kate Moss, Amanda Peet ja Sienna Miller ovat menestyneitä Kauris-naisia.


Lähde: Magforwomen.com, Suuri horoskooppikirja: Karisto 2001

Uusinta marraskuulta 2013.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja