Toni Nieminen poseeraa rakkaansa kanssa söpössä yhteiskuvassa – somessa tehtiin terävä havainto: "Oottepa samannäköisiä"

4:38
Toni Nieminen puhui kesällä uudesta elämäntilanteestaan – pohti samassa, mistä hänen jatkuvat parisuhdeongelmansa johtuvat

Toni Nieminen on pitänyt yhtä naisystävänsä kanssa jo muutaman kuukauden.

Entinen mäkihyppääjä Toni Nieminen paljasti MTV Uutisille joulun aikoihin, että hän on löytänyt uuden rakkaan. Sen enempää tuoreesta parisuhteestaan hän ei tuolloin kuitenkaan halunnut puhua, mutta Niemisen uuden Instagram-kuvan perusteella rakkaus roihuaa yhä.

Nieminen julkaisi yhteiskuvan rakkaansa kanssa, kun he ovat olleet Vihdissä laskettelemassa. Toisessa kuvassa Niemisen mielitietty poseeraa yksinään sukset jalassa. Toisen kuvan näet klikkaamalla nuolesta.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

– Työpäivän päätteeksi ehti vielä käymään rinteessäkin. Sain vielä jumppakissan mukaan. Ja hyvin se veti, Nieminen kirjoitti kuvansa yhteyteen sydämen kera.

Niemisen rakkauskuvat ovat herättäneet keskustelua Instagramissa.

– Oottepa samannäköisiä, eräs seuraaja hämmästelee.

– Onneeee ihanat

Niemisen vuosi 2020 oli täynnä tapahtumia. Hän erosi vaimostaan Heidi Niemisestä alkuvuodesta, jonka jälkeen alkoi tapailla oululaista Anskua. Suhde päättyi keväällä eroon. Erojen myötä Nieminen muutti Oulusta Helsinkiin.

Toni ja Heidi Niemisellä on kaksi yhteistä lasta. Topias syntyi marraskuussa 2017 ja toinen yhteinen lapsi Elsa heinäkuussa 2019.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja