Uuden rakkauden löytänyt Toni Nieminen poseeraa läheisissä tunnelmissa vaaleaverikön kanssa – "Laatuaikaa"

4:38
Toni Nieminen puhui kesällä uudesta elämäntilanteestaan – pohti samassa, mistä hänen jatkuvat parisuhdeongelmat johtuvat

Ex-mäkikotka vietti joulua lämpimissä tunnelmissa. 

Ex-mäkikotka Toni Nieminen kertoi MTV Uutisille joulun tienoilla, että on löytänyt rinnalleen uuden rakkauden. Hän ei kuitenkaan paljastanut sitä, että aikooko viettää joulua yhdessä miellittynsä kanssa. 

Nieminen julkaisi joulunpyhinä Instagram-tilillään yhteiskuvan vaaleaverikön kanssa. Kuvassa kaksikko hymyilee kaulakkain.

Toisessa kuvassa on tiettävästi Niemisen teini-ikäiset lapset, jotka olivat viettämässä joulua isällään pääkaupunkiseudulla. Niemisen vanhimmat tyttäret ovat 13- ja 15-vuotiaat. Lapset syntyivät suhteesta Veeran kanssa. 

– Taas on aika rauhoittua ja viettää laatuaikaa rakkaiden ihmisten kanssa.  Hyvää joulua kaikille, Nieminen kirjoitti. 

Niemisen vuosi on ollut täynnä tapahtumia. Hän erosi vaimostaan Heidi Niemisestä alkuvuodesta, jonka jälkeen alkoi tapailla oululaista Anskua. Suhde päättyi keväällä eroon. Erojen myötä Nieminen muutti Oulusta Helsinkiin.

Toni ja Heidi Niemisellä on kaksi yhteistä lasta. Topias syntyi marraskuussa 2017 ja toinen yhteinen lapsi Elsa heinäkuussa 2019.

Ex-mäkikotka kommentoi MTV Uutisille tapahtumarikasta vuottaan ennen joulua. 

– Paljon on sattunut ja tapahtunut tänä vuonna, mutta ei pidä miettiä mennyttä.

Vielä keväällä Nieminen pyöritti uusperhearkea Oulussa Anskun kanssa. Hän oli seitsemän lapsen yksinhuoltaja, joten ex-pariskunta pyöritti 11 lapsen arkea. 

Heidi ja Toni Nieminen kertoivat juuri ennen joulua avoimesti Me Naiset -lehdelle arjestaan erityislapsen kanssa. Vuonna 2019 syntynyt Elsa-tyttärellä on akondroplasia, joka tarkoittaa muun muassa lyhytkasvuisuutena näkyvää luustosairautta. 

– En ole hetkeäkään ajatellut, että Elsan elämä olisi jotenkin pilalla hänen sairautensa takia. Hän on nauravainen, elinvoimainen, kykenevä ja temperamenttinen lapsi. Haasteita varmasti tulee, mutta jos hän on sinut itsensä kanssa, hänellä on kaikki avaimet ja voima niiden kohtaamiseen,  Elsan isä Toni sanoi Me Naisille antamassaan puhelinhaastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja