Uuden rakkauden löytänyt Toni Nieminen viettää joulun teini-ikäisten tyttäriensä kanssa – tapahtumarikas vuosi lähenee loppuaan: "Paljon on sattunut"

Toni Nieminen muistelee 16-vuotiaana voittamiaan olympiamitalejaan – juhli mäkikavereidensa kanssa baarissa:"Olin silloin niin nuori mies, ettei tuntunut missään" 4:08
Toni Nieminen muistelee olympiamitaleitaan.

Toni Niemisen elämässä on tapahtunut tänä vuonna paljon, mutta hän on suunnannut katseensa jo ensi vuoteen.

Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen vietti ennen joulua viikon pienten lastensa kanssa Helsingissä. Jouluviikolla Nieminen ajoi Ouluun ja vei nuorimmat lapsensa ex-vaimonsa Heidi Niemisen luo odottamaan joulupukkia. Paluumatkalla hän haki teini-ikäiset tyttärensä Ylöjärveltä viettämään joulua Helsinkiin.

Tänä vuonna Niemisen jouluvalmistelut jäivät viime tippaan.

– Vietän joulun yhdessä isompien lasteni kanssa. Meille ei ole tulossa joulupukkia, sillä minä en usko joulupukkiin, eivätkä lapseni enää, Nieminen kertoo.

Niemisen vanhimmat tyttäret ovat 13- ja 15-vuotiaat.

– Pojat pyörivät jo kuviossa. Siinä ei paljoa kysellä iskän mielipidettä poikaystäväehdokkaista, Nieminen naureskelee.

Iltalehti uutisoi ensimmäisenä, että Toni Nieminen on löytänyt uuden rakkaan.

– Joo, onhan sitä löytynyt, Nieminen myöntää MTV Uutisille. Hän ei kuitenkaan halua paljastaa, viettääkö uusi rakas joulun Niemisen luona.

Niemisen vuosi on ollut täynnä tapahtumia. Hän erosi vaimostaan Heidi Niemisestä alkuvuodesta, jonka jälkeen alkoi tapailla oululaista Anskua. Suhde päättyi keväällä eroon. Erojen myötä Nieminen muutti Oulusta Helsinkiin.

– Paljon on sattunut ja tapahtunut tänä vuonna, mutta ei pidä miettiä mennyttä.

Niemisellä on katse kohti tulevaisuutta. Hän kävi ennen joulua kiinteistönvälittäjäkokeessa, josta hän odottaa tuloksia.

– Tämä on jo toinen kerta, kun kävin. Edellisen kerran jäi kahden pisteen päähän.

Lue myös:

    Uusimmat