Kolmiodraama ja ero – Heidi Nieminen avautuu kuluneesta vuodesta: "Elämä voittaa, aina"

0:25
Toni Nieminen erosi Heidi-vaimostaan alkuvuodesta 2020 – edustivat yhdessä muun muassa Linnan juhlissa

Heidi Nieminen erosi alkuvuodesta ex-mäkikotka Toni Niemisestä. 

Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen ja Heidi Nieminen erosivat alkuvuodesta reilun neljän avioliittovuoden jälkeen. Heti sen perään ex-mäkikotka alkoi seurustella oululaisen Anskun kanssa. Heidin ja Tonin eroa väritti se, kun Heidi kertoi Iltalehdelle, että eron syynä on juurikin hänen ex-miehensä uusi parisuhde

Nyt Heidi avautuu Instagram-päivityksessään kuluneesta vuodesta. 

–  Elämä voittaa, aina. Alkuvuodesta en olisi uskonut, että vielä tulee päivä, jolloin seison tukevasti omilla jaloilla. Mutta niin siinä vain kävi, elämä näytti kuitenkin, että luovuttaa ei kannata. Yksin en ikinä olisi päässyt jaloilleen, kiitos ihan jokaisesta tsemppiviestistä ja kauniista eleestä. Jokainen niistä on tuonut sydämeen toivoa ja lämpöä, hän kirjoittaa. 

(Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen tästä)

Heidi kirjoittaa, että huomaa hymyilevänsä pienimmillekin asioille, vaikka eletäänkin synkkää aikaa. 

– En kavahda kovin helposti ympärillä tapahtuvista asioista, mutta välitän enemmän kuin ehkä koskaan itsestä ja läheisistä. Olen uskaltanut lähteä työelämässä uusiin haasteisiin ja tunnen onnistumisia joka päivä, ihan pienistä asioista. Tämän kaiken piti tapahtua juuri minulle, jotta voin nyt olla ja tuntea näin.

Heidi kertoi kesäkuun alussa MTV Uutisille, että ovat  väleissä Tonin kanssa. Kaikesta huolimatta heitä yhdistää vanhemmuus, jonka he haluavat hoitaa kunnialla.

– Kyllä me yhdessä hoidamme näitä vanhemmuusasioita, kun on yhteisiä lapsia. Haluamme, että lapset saisivat mahdollisimman tasapainoisen elämän, Heidi kertoi.

– Lapset ovat täysin syyttömiä aikuisten välisiin asioihin, hän jatkoi. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja