Tommin ja Katrin K-Market paloi maan tasalle – pariskunta ehti olla kauppiaina vain muutaman kuukauden

5:31
Näin kauppiaat kuvailevat tilanteen kehittymistä palopaikalla: "Noin 21.30 laitoin henkilökunnalle viestin, että tämä tulee palamaan loppuun saakka"

Tommi ja Katri Rankin K-market Jamppa tuhoutui täysin tulipalossa viikonloppuna Järvenpäässä. Kauppa sijaitsi tulipalossa tuhoutuneen Jampan ostoskeskuksen tiloissa. 

Maanantaina jäljellä oli enää täysin hiiltynyt ja romuksi muuttunut kiinteistö, jonka ympäristö tuoksuu edelleen savulle. Romukasan keskeltä on erotettavissa esimerkiksi muodottomaksi sykeröksi vääntyneitä ostoskärryjä ja raivaustöiden jäljiltä tavarakeon päällä makaa viereisen pitserian uuni.

Kauppiaat Tommi ja Katri Ranki eivät edelleenkään voi käsittää, mitä viime viikonloppuna tapahtui. Tapahtumasarja alkoi perjantaina illalla.

– Noin 18.30 henkilökunta soitti meille, että täällä on roskis tulessa. Ja siitä tultiin katsomaan, kuinka pelastuslaitos sammuttaa roskiksen. Mutta kuten kuvasta näkyy, ei se ollutkaan pelkkä roskis. Vieläkään ei ole oikein valjennut, mitä kaikkea tässä tapahtui, Tommi Ranki pohtii.

– Palokunta oli paikalla todella nopeasti ja aloitti sammutustyöt, mutta ilmeisesti välikaton kautta se pääsi leviämään niin, että suurin homma oli estää, ettei se pääse leviämään. Liekit olivat aikamoiset. Siinä se illan aikana levisi koko rakennukseen, Katri Ranki kuvailee tulipaloa.

Kauppiaspariskunta oli ottanut jatkaakseen kyseisen K-Marketin viime marraskuussa. 

– Tuntuu pahalta. Ei vielä elämäntyö, mutta hyvä kauppapaikka tämä oli, Katri Ranki suree.

Palon on kerrottu saaneen alkunsa kiinteistön roskakatoksesta. Poliisi tutkii palon syttymisyytä ja on luvannut tiedottaa palosta lisää alkuviikosta. Jo viikonloppuna kerrottiin, että rikosta ei ole suljettu pois.

Katso koko haastattelu artikkelin videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja