Tommi Liimatainen: Tällainen Idols-tuomari aion olla

Idols-tuomaristo saa uutta verta, kun tuomaripenkkiin istahtaa levymoguli Tommi Liimatainen. Mies uskoo tuovansa räväkkyyttä tuomaririvistöön.

Levybisneksen huippuosaaja Tommi Liimatainen saapuu täydentämään Idols-tuomaristoa ohjelman kuudennelle tuotantokaudelle. Pesti huippusuositussa viihdeohjelmassa oli hänelle iloinen yllätys.

– Olen hyvin otettu siitä, että oma ammattitaitoni kelpaa tällaiseen hyvään ja suureen musiikkiohjelmaan. Halusin ehdottomasti lähteä mukaan, Liimatainen toteaa.

Aiempaa tuomarikokemusta Liimatainen on ehtinyt kerryttää muutamissa laulukisoissa. Uutena Idols-tuomarina hän toivoo näkevänsä paljon lahjakkaita laulajia.

– Toivon, että koelauluihin osallistuu sellaisia persoonia, että kun niitä vähän tökkii, niin sieltä saattaa nousta uusia viihdetaivaan tähtiä. Itseäni houkuttaa tässä hommassa erityisesti se, että pääsen näkemään kilpailijoiden kehityskaaren alusta saakka.

Liimatainen: Koelaulajilla oltava halua ja tahtoa

Idols-tuomari Tommi Liimatainen.

Idols-tuomaristoon pitkätukka uskoo tuovansa räväkkyyttä ja erilaista näkemystä. Koelauluissa hän aikoo kiinnittää huomiota erityisesti kunkin laulajan perussuorituksen tasoon.

– Tuomarina olen varmasti oikeudenmukainen ja jämpti. Tarvittaessa osaan olla tiukka, mutten kuitenkaan mikään tiukkapipo.

Musiikkialan ammattilaisena tuomaritulokkaalla on kykyä bongata koelaulujen todelliset helmet. Tulevia koelaulajia mies aikoo ruotia ennen kaikkea tunnepohjalta.

– Mulla ei ole musiikista pedagogista tutkintoa enkä kiinnitä sellaisiin asioihin huomiota. Sen sijaan haluun ja tahtoon tulen varmasti kiinnittämään erityisen paljon huomiota. Mun maailmassa taito on tunteen tuki.

– Haluan nähdä koelauluissa huikeita ja laadukkaita artisteja, joista kasvaa Idols-kauden aikana rumista ankanpoikasista joutsenia, Liimatainen kiteyttää.Idols MTV3-kanavalla alkuvuodesta 2012

Teksti: Sanna Jokinen/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja