Tom Cruise teki ratkaisevan päätöksen skientologiasta

Näyttelijä Tom Cruisen suhtautuminen skientologiaan on ollut tarkkailun alaisena.

Hollywood-näyttelijä Tom Cruisen uskottiin hylänneen skientologian. Tämä teoria pohjautui pettymyksiin, joita hän on kohdannut avioliitoissaan uskonnon aiheuttaman mielipide-erojen takia. Viimeisin ero koitti kesäkuussa, kun 50-vuotiaan hurmurin ja Katie Holmesin liitto päättyi eroon.

Cruise torppasi huhut skientologian jättämisestä näyttäytymällä uskonlahkon vuosijuhlassa. Paikalla oli arvioiden mukaan 2500 vierasta, jotka olivat maksaneet 3000 dollaria (noin 2500 euroa) sisäänpääsystä. All You Need Is To Kill –elokuvaa tähdittävä näyttelijä saapui Iso-Britannian Saint Hill Manorissa järjestettyyn gaalaan varta vasten hänelle suunniteltu kunniamerkki rinnassaan.

– Cruise istui 12 hengen pöydässä VIP-alueella. Monet vieraat tulivat kättelemään häntä ruokailun päätteeksi, lähde kertoo RadarOnline.comille.

Cruise oli näyttänyt ilahtuneelta lukuisien kannustavien toivotusten jälkeen. Hän oli silminnähden viihtynyt uskonlahkon järjestämässä tapahtumassa. Näyttelijä oli yhtynyt skientologian tunnuslauluun ja laulanut sitä seisten. Uskonnon puolestapuhujana tunnetun näyttelijän läsnäolon uskotaan osoittavan, että hän on edelleen sen toiminnassa mukana.

– Se oli hänen ensimmäinen julkinen esiintymisensä kirkossa avioeron jälkeen. Vaikutti melko selvältä, ettei hän ole jättänyt uskontoa, lähde paljastaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat