Toinenkin Sergei Skripalin myrkytyksestä epäilty on paljastettu – työskentelee Venäjän sotilastiedustelussa, taustaltaan sotilaslääkäri

Kaksi venäläismiestä syytteeseen ex-vakoojan murhayrityksestä 1:39

Tutkivan journalismin ryhmä Bellingcat on julkaissut toisen ex-kaksoisagentti Sergei Skripalin myrkyttämisestä epäillyn miehen henkilöllisyyden.

Katso uutisjuttu miesten asettamisesta syytteeseen!

Bellingcatin mukaan epäilty on 39-vuotias Alexander Mishkin. Hän työskentelee Venäjän sotilastiedustelussa ja on kouluttautunut sekä toiminut sotilaslääkärinä.

Aiemmin Bellingcat kertoi, että toinen iskusta epäilty mies on yhtä lailla sotilastiedustelussa työskentelevä Anatoli Chepiga.

Miesten kuvat ovat olleet jo julkisuudessa, mutta julkisuudessa esiintyneet nimet "Alexander Petrov" ja "Ruslan Boshirov" ovat olleet mitä ilmeisimmin peitenimiä.

Kreml: Ei mitään tekemistä Putinin kanssa

Kreml on jo aiemmin todennut, ettei myrkytyksistä epäillyillä entisillä vakoojilla ei ole mitään tekemistä Venäjän presidentin Vladimir Putinin tai Kremlin kanssa.

Iso-Britannia on nostanut syytteet miehiä vastaan entisen kaksoisagentti Sergei Skripalin ja hänen tyttärensä Julian murhayrityksestä epäiltynä.

Lue myös:

    Uusimmat