Mainos

Toimittaja: Väitteet kloonivauvasta ehkä huijausta

Maailman ensimmäisen kloonivauvan aitoutta tutkinut toimittaja luopuu yrityksestään todistaa väitteet kloonauksesta. Hänen mukaansa väitteet vauvan syntymästä saattavat olla huijausta, jonka tarkoituksena on tuoda julkisuutta raelialaislahkolle.

Amerikkalainen toimittaja Michael Guillen ilmoittaa luopuvansa toistaiseksi yrityksistä vahvistaa väitteet maailman ensimmäisen kloonivauvan syntymästä.

Guillenin mukaan väitteet vauvan syntymästä saattavat olla "tarkoituksellista huijausta". Guillen esiteltiin ensimmäisen kloonivauvan syntymästä kertoneessa lehdistötilaisuudessa riippumattomana asiantuntijana, jonka oli määrä valvoa kloonauksen tieteellistä todistamista.

Guillenin yhteydet Clonaid-yhtiötä lähellä olevaan raelilaislahkoon sekä se, että hänen on kerrottu jo kuukausia ennen asian tuloa julki yrittäneen myydä juttua kloonauksesta, ovat kuitenkin asettaneet Guillenin uskottavuuden koetukselle. -Tutkimusryhmä ei ole päässyt väitetyn klooniperheen luokse, eikä siksi voi vahvistaa kloonatun lapsen syntymää. Toisin sanoen, on siis täysin mahdollista, että Clonaidin ilmoitus on osa tarkoituksellista huijausta, jonka tarkoituksena on tuoda julkisuutta raelilaisille, Guillen sanoi.

Clonaid-yhtiön edustaja Nadine Gary sanoo olevansa yllättynyt Guillenin väitteistä. Garyn mukaan Clonaidin johtaja Brigitte Boisselier odottaa koko ajan kloonivauvan vanhempien lupaa DNA-testien tekemiseen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.