Toimittaja väittää: Fernando Alonson F1-sopimus julki pian – voi korvata Daniel Ricciardon jo tällä kaudella!

Toimittaja José Antonio Ponseti väittää, että Fernando Alonson kuljettajasopimus Renault'n F1-tallin kanssa julkistetaan lähiaikoina. Ponseti esittää myös entistä hurjemman väitteen, jonka mukaan Alonso voi hypätä tallin kisakuskiksi jo tällä kaudella. Asiasta uutisoi Cadena SER.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden avaava Itävallan GP suorana 3.-5.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Renault'n kerrotaan olevan tyytymätön tapaan, jolla Daniel Ricciardo jättää tallin ja siirtyy McLarenille ensi vuodesta alkavalla kuljettajasopimuksella. Renault'n väitetään haluavan eroon australialaisesta, ja Ponsetin tiedoista kertovan Cadena SERin mukaan on mahdollista, että Alonso korvaa Ricciardon jo myöhemmin tällä kaudella.

– Ideana on, että paluu tapahtuu niin pian kuin mahdollista.

Renault'n tallipäällikkö Cyril Abiteboul vakuutti hiljattain GPFans-sivuston mukaan, että Ricciardo tulee McLaren-siirrostaan huolimatta olemaan tämän kauden aikana täysillä mukana auton kehitystyössä, joka koskee myös ensi vuotta.

Alonsoa on viime aikoina pidetty potentiaalisena kandidaattina Renault'lle. Espanjalainen toimi viimeksi F1-kisakuskina vuonna 2018, jolloin hän ajoi vielä McLarenilla.

Alonso, 38, on aiemmin ajanut Renault'lla 2003–06 ja 2008–09. Hän voitti tallin riveissä kaksi maailmanmestaruuttaan.

Lue myös:

    Uusimmat