Töihin palannut Kaj Kunnas toipuu aivoinfarktista: "Olisi voinut käydä paljon huonommin"

18:16

Kaj Kunnaksella ja Peter Nymanilla on yllättävä yhteys kouluajoilta.

Ylen selostaja ja juontaja Kaj Kunnas, 53, sai aivoinfarktin 24. toukokuuta. Tänään 28. syyskuuta Kunnas nähtiin Peter Nymanin vieraana Peter uutisvirrassa -ohjelmassa.

Kunnas palasi töihin muutama viikko sitten. Nyman ja Karkkilasta kotoisin oleva Kunnas ovat molemmat käyneet lukion Karjaalla. Vastikään 50 vuotta täyttänyt Nyman toteaa ohjelmassa muistavansa Kunnaksen kouluajoilta.

– Sinä varmaan sait ylioppilaskirjoituksista paremmat arvosanat kuin minä. Olin koulussa vähän sellainen vilkas tapaus, Kunnas toteaa hymyillen.

Kunnas puhuu haastattelussa avoimesti sairaskohtauksestaan.

– Olen onnellinen ja kiitollinen siitä, että olen tässä enkä letkuissa sairaalassa. Tiedän hyvin sen, että olisi voinut käydä paljon huonommin. Kannattaa elää elämää täysillä nyt. Huomisesta ei tiedä.

Kaj Kunnas paljastaa haastattelussa muun muassa sen, ketä tai mitä hän ihailee. Jos Kunnaksesta tehtäisiin elokuva, hän toivoo, että häntä näyttelisi Mr. Beanina tunnettu Rowan Atkinson.

– Arvostan ihmisiä, jotka ovat avarakatseisia, ottavat toiset huomioon ja joilla on tavoitteita. Arvostan monia paljon enemmän kuin itseäni, sillä tiedän omat huonot puoleni.

Katso haastattelu kokonaisuudessaan otsikon alta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja