Timo Koivusalolla meneillään salainen elokuvaprojekti

Joko nyt tulisi seuraava Rentun ruusu tai Täällä Pohjantähden alla? Timo Koivusalon suu pysyy supussa, kun puhe kääntyy työasioihin.

– Juuri nyt on menossa hullu vaihe, enkä voi puhua meneillään olevista projekteista. Elokuviin ne kuitenkin liittyvät, Timo Koivusalo paljastaa.

Mies tekee mielellään henkilöihin pohjautuvia elokuvia. Tulevaisuudessa Koivusaloa voisi kiinnostaa esimerkiksi Urho Kekkosen, Tauno Palon, Laila Kinnusen tai Olavi Virran tuominen valkokankaalle.

– Jos en minä, niin joku muu varmasti tarttuu näihin.

– Juju on siinä, että elokuva ei kuitenkaan kerro vain yhdestä ihmisestä, vaan jonkin aikakauden sankarista, joka kasvaa ajan mukana. Onhan eräs Pekko Aikamiespoikakin vielä suurempi nyt kuin vuosia sitten – ainakin 20 kiloa, Koivusalo vitsailee.

Lehdistö ja nettikeskustelijat lyövät yli

Paitsi elokuvia, myös palstamillimetrejä on mahtunut Koivusalon uran varrelle jo paljon. Vuosien varrella julkisuus on muuttunut.

– On ihmisiä, jotka pyrkivät tunnetuiksi keinolla millä hyvänsä. Kun siihen asemaan sitten päästään, valitetaan, kuinka heitä vain kohdellaan kaltoin, Koivusalo kuvailee.

Hän tietää silti itsekin, että julkisuudesta on oikeasti tullut nopeampaa, raadollisempaa ja henkilöön menevämpää.

– Poliitikkojen puolesta minua surettaa. Heillä on vastuullinen työ, joka askelta seurataan, ja raflaavien otsikoiden tekemisen vimma on vienyt koko ammatilta arvostuksen.

Koivusalo pitää myös nykyistä nettikäyttäytymistä edesvastuuttomana.

– Heitellään välittömästi "oikeita" mielipiteitä asiaan kuin asiaan – itse olin viimeksi 14-vuotias, kun tiesin samalla lailla kaikesta kaiken, Koivusalo huomauttaa.

Piia Simola/Studio55.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja