Tiki Tikkanen nöyrän kiitollinen lapsistaan

Legendaarinen kiekkotaituri Esa Tikkanen tunnustaaa Viihdeuutisille, ettei olisi koskaan uskonut saavansa näin monta lasta.

Tiki Tikkanen, 44, osallitui leikkimieliseen katulätkäturnaukseen Helsingin keskustassa ja nautti joka hetkestä

– Erittäin mahtavaa, tästähän tää kaikki on aikoinaan lähtenyt. Pikkupoikana ollaan takapihalla pelattu katulätkää.

Tikkasen perheessä eletään jännittäviä aikoja, koska perheen kolmannen lapsen laskettu aika on loppukuusta.

– Pojat odottavat jo innolla tulevaa perheenlisäystä. He ovat alkaneet ymmärtää, mistä lapsi tulee ja silittävät äidin masua ja kyselevät, miksei se tule jo ulos, Tiki nauraa.

Kiekkotaituri toivoisi kahden pojan perään perheeseen pientä prinsessaa.

– Olisihan se hienoa, jos se olisi tyttö, niin ei tarttisi tehdä enää lisää lapsia. Mutta pääasia on kuitenkin se, että lapsi olisi terve.

Tikkasella on aikaisemmasta liitostaan kaksi tytärtä, Stephanie ja Sabrina. Vuonna 2004 solmitusta liitosta Tua Tikkasen kanssa hänellä on kaksi poikaa, Enzo ja Tito.

– En olisi koskaan uskonut, että musta tulee näin ison perheen isä. Olin aina toivonut kahta tai kolmea lasta, se on aina niin hienoa, että lapsia tulee. Ja varsinkin, kun on jo isot tytöt ja nyt pikkupojat, se on niin elintärkeetä, millään muulla ei ole elämässä väliä. Niin kauan aikaa, kun lapset voivat hyvin, niin voin itsekin hyvin.

Huikean uran NHL:ssä tehnyt Tikkanen ei kieltäisi poikiaan tekemästä samanlaista uravalintaa kuin isä.

– Kannustaisin totta kai, mutta sanoisin, että kannattaa nyt miettiä kaksi kertaa. Pystyttekö samaan kun isäukkonne, Tiki nauraa.

MTV3:n Viihdeuutiset nyt myös Twitterissä,tutustu

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat