Mainos

Tiikerien eroava toiminnanjohtaja moittii sopupeliselvityksiä

Kaisaniemen Tiikereiden eroava toiminnanjohtaja Jorma Kosunen ei pidä Pesäpalloliiton sopupeliselvityksiä juuri missään arvossa. Kosusen mukaan liiton pitäisi jättää selvitykset poliisille. Outoon valoon Pesäpalloliiton selvitykset joutuvat myös liiton selvitysmiehenä esiintyneen asianajaja Hannu Palsolan kytkennän kautta.

Elokuisista sopupeleistä on käynnissä kaksi selvitystä. Poliisi tekee omaansa ja Pesäpalloliitto omaansa. Eilen erostaan ilmoittanut Kaisaniemen Tiikereiden toiminnanjohtaja ei usko pesäpallon omiin selvityksiin, joiden tuloksia pitäisi julkistaa keskiviikkona.

Siviilissä rajavartiolaitoksen everstinä työskentelevä Kosunen pelkää tilannetta, jossa Pesäpalloliitto julistaa syyttömäksi sellaisia, jotka myöhemmin poliiisitutkinnan kautta paljastuvat vilpintekijöiksi.

Selvitysmiehellä kytkentöjä Tiikereiden markkinointiin

Sportventus-nimisen yrityksen kaupparekisterin asiakirjoista selviää kummallinen asia: eräänlaisena sopupelisotkun selvitysmiehenä esiintynyt asianajaja Hannu Palsola on Sportventuksen hallituksen puheenjohtaja. Kyseinen Sportventus taas omistaa Kaisaniemen Tiikereiden markkinointioikeudet.

Sopupelien poliisitutkinta on paisumassa suuren luokan talousrikosjutun mittoihin. Tähän mennessä poliisi on kuulustellut 200 ihmistä ja aineistoa on kertynyt yli tuhat sivua. Poliisi arvioi, että tutkimukset valmistuvat vasta ensi kesänä.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.