Tiffany Cromwell aloitti Valtteri Bottaksen itseluottamuksen vahvistamisen nokkelalla "kotikonstilla" – kertoo haastattelussa antamastaan avusta: "En tiedä, mitä Lewis voi tehdä eri tavalla"

Valtteri Bottaksen mukana tiiviisti F1-kisaviikonloppuja kiertänyt Tiffany Cromwell on ollut osallaan auttamassa sekä suomalaiskuskin fyysistä että psyykkistä vahvistamista. Cromwell on antanut haastattelun saksalaiselle Bild am Sonntag -lehdelle.

Bottaksen ja Cromwellin suhde tuli ilmi alkuvuodesta 2020, kun uutiset F1-kuskin erosta Emilia Pikkaraisen kanssa olivat vanhentuneet vasta hiukan toista kuukautta. Pari nähtiin yhdessä myös Barcelonan talvitesteissä helmikuussa.

Bottas sai pitkittynyttä kauden alkua odotellessaan paljon treeniseuraa huippupyöräilijä Cromwellista, joka on kiertänyt ahkeraan myös F1-kauden kisoja ympäri Eurooppaa.

Samalla Cromwellista on ollut apua myös Bottaksen henkisen puolen vahvistamisessa tiukassa kilpailutilanteessa tallikaverinsa Lewis Hamiltonin kanssa.

– En tiedä, mitä Lewis voi tehdä eri tavalla kuin Valtteri, Cromwell kertoo saksalaisen Bild am Sonntagin haastattelussa.

– Minä vain korostan positiivista asioita ja muistutan häntä, mihin hän itse kykenee ja että se ei riipu juurikaan siitä, mitä Lewis tekee, australialainen Cromwell jatkaa.

Bottaksella on esimerkki helposta keinosta, jolla Cromwell on saanut tuloksia aikaan.

– Yksi juttu oli aika vakuuttava: ”Tiff” ripusti Monacon-asuntomme seinälle kuvia voitoistani. En ole koskaan halunnut ajokuvia seinälleni, koska olen ajatellut sen olevan vähän itserakasta, Bottas toteaa.

– Mutta hän sanoi minulle: ”kun katsot niitä, muistat, mihin pystyt”. Kun tulen kotiin huonon kisan jälkeen ja katson seuraavana aamuna kuvia, mietin, että ”aivan, voitin tuolla”.

Lue myös:

    Uusimmat