Valtteri Bottaksen ero astui voimaan – F1-tähti nauttii nyt unelmalomasta pyöräilijätähti Tiffanyn kanssa

F1-kuski Valtteri Bottaksen avioero astui pikavauhdilla voimaan – viihdetoimittajamme selittää miksi 2:52
F1-kuski Valtteri Bottaksen avioero astui pikavauhdilla voimaan – viihdetoimittajamme selittää miksi.

Formula 1 -kuljettaja Valtteri Bottas lomailee toisella puolella maailmaa pyöräilijätähti Tiffany Cromwellin kanssa, kertoo australialaislehti The Advertiser.

Lehti kertoo, että kaksikko on harjoitellut yhdessä matalalla profiililla australialaisen kotikaupungissa Adelaidessa. Bottas harrastaa tunnetusti itsekin pyöräilyä, mikä auttaa F1-kuskia pysymään huippukunnossa hänen varsinaista ansiotyötään varten.

Kaksikko ei ole julkaissut someprofiileissaan toisistaan kuvia, mutta kaikesta päätellen he viihtyvät hyvin yhdessä. He ovat viettäneet aikaa muun muassa aikaa haibongausreissulla, josta retken järjestänyt yritys laittoikin kuvan Twitteriin.

Bottaksen ja Cromwellin ystävyyden syvyydestä kertoo myös se, että Cromwell on saanut tuliaisia Suomesta. Hän julkaisi eilen Instagramissa kuvan herkutteluhetkestään Fazerin suklaalevyn kanssa.

Avioero pikavauhtia voimaan

Bottas onkin nyt täysin vapaa mies nauttimaan naisseurasta. Hänen avioeronsa Emilia Bottaksesta astui voimaan 2. tammikuuta pikavauhtia.

Normaalisti avioeroprosessiin kuuluu normaalisti puolen vuoden harkinta-aika. Bottasten tapauksessa avioero saatiin kuitenkin leimattua tavallista nopeammin, sillä teknisesti he ovat asuneet jo kaksi vuotta erillään, Valtteri virallisesti Monacossa ja Emilia Suomessa.

Lue myös:

    Uusimmat