Temptation Island -sarjasta tuttu Minna parisuhteestaan: "Ei sitä luottamusta rakenneta niin, että kytätään missä toinen menee"

Seurapiiritähdet iloitsee kesäjuhlien avajaisissa 0:36

Temptation Island Suomi -realityohjelmasta tuttu Minna Leivo rakentaa uutta luottamusta mieheensä pettämisien jälkeen.

VIDEOLLA: Seurapiiritähdet Kesäterassin avajaisissa!

Tosi-tv-julkkis Minna Leivo kertoi Kauppatorin laiturin kesäterassin avajaisissa 3. heinäkuuta tuntemuksiaan kohusarjan kuvausten jälkeen.

Nainen oli mukana puolisonsa Sammyn kanssa Temptation Island Suomi -ohjelmassa. Nainen kertoo parin pettäneen toisiaan puolin ja toisin kuvausten aikana, mutta ovat nyt saaneet selvitettyä välinsä.

– Ollaan edelleen yhdessä, mutta koska siellä tuli puolin ja toisin petettyä, niin meidän keino rakentaa tätä luottamusta takaisin on antaa tilaa sille toiselle, että voi todistaa olevansa luottamuksen arvoisia, Leivo kertoo.

– Ei sitä luottamusta rakenneta niin, että kytätään missä se toinen menee ja lähetellään kuvia, missä mennään. Sammy on tällä hetkellä töissä Espanjassa ja minä olen täällä Suomessa toteuttamassa itseäni, nainen jatkaa.

"Olen analysoinut omaa käytöstäni jälkikäteen"

Temptation Island Suomi -ohjelmassa nähtiin rohkeita kohtauksia.

– Olen analysoinut omaa käytöstäni jälkikäteen, että miten toimin ja miten olisi kannattanut toimia. Ensi kerran vastaavassa tilanteessa osaa toimia toisin. Jokainen virhe vie sinut lähemmäksi seuraavaa voittoa.

Nainen kertoo saaneensa paljon positiivista palautetta ohjelman jälkeen.

– Moni on sanonut, että samaistuvat siihen. Ehkä sen takia, että teen virheitä ja myönnän ne ääneen. Jos on kolmekymmentä, niin pitää ottaa vastuuta omista virheistä.

Lue myös:

    Uusimmat