Teinipoika tuijotti puhelintaan, eikä tajunnut, mihin asteli: Tilanne valkeni, kun katse nousi ruudulta – huvittava reaktio!

Reportteri unohti vahingossa Facebook-filtterit päälle lähetykseen 1:00
Katso myös: Tämä toimittaja unohti vahingossa Facebook-filtterit päälle suoraan lähetykseen!

Etätöiden haasteellisuus ilmentyi jälleen kerran tilanteena, jossa haastattelun keskeytti tietämätön perheenjäsen.

Pennsylvanian oikeusministeri Josh Shapiro sai tuta etänä tehdyn haastattelun huonot puolet. Buzzfeed kertoo, kuinka Shapiro oli antamassa MSNBC-kanavalle haastattelua Donald Trumpin kampanjaa koskien. Shapiro selittää haastattelijalle, kuinka Trumpin uhkaamista oikeusjutuista ei tule mitään ja istuvan presidentin pitäisi vain ymmärtää, että kampanja on nyt ohi. 

Alkuun kaikki sujuu hyvin:

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Teini astui keskelle haastattelua – huvittava reaktio

Kun Shapiro selittää äänestyksestä, jonka lopettamista Trump oli pyytänyt, taustalle ilmaantuu ilmeisesti Shapiron teini-ikäinen poika, joka tuijottaa puhelintaan tietämättömänä siitä, että astui juuri keskelle suoraa lähetystä. Kun teini nostaa päänsä puhelimesta, tilanne alkaa nopeasti hahmottua hänelle ja poika alkaa ottaa hitaita askelia taaksepäin, kunnes katoaa käytävälle.  Oikeusministeri itse ei tilannetta tuntunut tajuavan.

Buzzfeedin Matt Bermanin jakamaa videota on Twitterissä katsottu jo yli miljoona kertaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Somessa teinin ilmaantuminen lähetykseen nauratti. Esimerksi CNN:n oikeustieteellinen analyytikko Laura Coates huomautti, että tapaus oli omiaan muistuttamaan, että kaikki vanhemmat ovat samassa veneessä vuonna 2020.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat