Sky Newsin toimittaja teki livelähetystä kotoaan, kun pikkupojan odottamaton pyyntö keskeytti työt: "Olen kamalan pahoillani"

Tästä tiedät, että olet epätoivoisesti koukussa tv-sarjaan! 0:45
Nämä asiat kertovat, että olet koukussa TV-sarjaan.

Sky News -uutiskanavan toimittaja oli tekemässä livelähetystä kotoaan, kun hänen poikansa asteli huoneeseen ja halusi keksejä. Hilpeästä sattumuksesta uutisoi muun muassa australialainen Honey Nine -sivusto.

Sky News -kanavalla ulkomaantoimittajana työskentelevä Deborah Haynes oli juuri tekemässä livelähetystä kotoaan ja keskustelemassa uutisankkuri Adam Boultonin kanssa, kun hänen poikansa avasi oven, tuli huoneeseen ja kysyi, voisiko hän saada kaksi keksiä.

– Olen kamalan pahoillani, poikani tuli, minua nolottaa, anteeksi, Deborah sopersi kameralle.

Uutisankkuri otti asian tyynesti

Deborah pyysi poikaansa odottamaan ihan hetken. Poika jatkoi kuitenkin keksien perään kyselyä, johon Deborah myöntyi ja pyysi jälleen anteeksi keskeytystä.  Sen jälkeen kuva siirtyikin takaisin studioon.

– Selvä, jätetään Deborah Haynes hoitamaan velvollisuuksiaan perheenjäseniään kohtaan. Mutta tällaista sattuu, kun toimittajan työtä tehdään koronakaranteenin aikana, uutisankkuri totesi tyynen rauhallisesti.

Moni katsoja tosin toivoi, että haastattelu olisi voinut jatkua.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Deborah ei ole ainoa toimittaja, joka on joutunut hilpeään tilanteeseen kesken lähetyksen. Huhtikuussa kerroimme kissasta, joka keskeytti etätöitä tehneen meterologin TV-lähetyksen. Ja kuka voisikaan unohtaa BBC:n lähetystä, jossa professori Robert E. Kellyn lapset ja vaimo ryntäsivät huoneeseen kesken lähetyksen?

Lue myös:

    Uusimmat