Kissa keskeytti etänä työskentelevän meteorologin lähetyksen – seuraavat esiintymiset vaativat jo lahjomista

1:50
Tiedätkö, miksi kissa kehrää? Katso vastaus videolta!

Yhdysvaltalaisen 14 News -uutiskanavan meteorologin kissasta on tullut internetilmiö.  

Suositukset fyysisten kontaktien välttämisestä eivät ole tavoittaneet lemmikkejä, jotka innoissaan kerjäävät huomiota enemmän kotona olevilta omistajiltaan. Suloisen eläimen huomionhakuisuus voi vaikeuttaa etätöiden tekemistä, kun lemmikki anoo rapsutuksia kesken tärkeän palaverin – tai jopa uutislähetyksen.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Yhdysvaltalaiset televisionkatsojat saivat viime viikolla hieraista silmiään, kun 14 News -uutiskanavan meteorologi Jeff Lyons poimi hellyyttä kaipaavan Betty-kissansa syliinsä kesken suoran lähetyksen.

Lyons jatkoi sääkarttojen tulkitsemista kissa kainalossaan.

Sääkissan hinku kartoille laimeni ensiesiintymisen jälkeen

Koska epätavallinen sääennuste yhdisti kaksi suosittua teemaa, sään ja kissat, ei voi pitää ihmeenä, että videosta muodostui maailmanlaajuinen internetilmiö. Tuhansien katselukertojen siivittämänä Betty sai harvinaisen tittelin: sääkissa.

Tämän jälkeen Jeff Lyons ja sääkissa Betty ovat tehneet lukuisia esiintymisiä yhdessä. Meteorologi tosin on paljastanut, että hänen on pitänyt lahjoa kissaansa osallistumaan sääennusteeseen tämän ensiesiintymisen jälkeen. 10-vuotias kissa ei selvästi nauti mukavuusalueensa ulkopuolelle menemisestä – ainakaan silloin, kun sitä pyytää.

Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Vaikka lihapaloilla näytön eteen houkuteltu Betty on toki suloinen ilmiö, epäilee Lyons sen vievän ihmisten huomiota itse aiheesta eli siis säästä. Kissan ylivertaisesta suosiosta kertoo se, että Lyons piti Facebookissa puolen tunnin livelähetyksen, jossa hän vastasi katsojien kysymyksiin Bettystä.

Etätyö luo oivalliset olosuhteet koomisille tilanteille

Lemmikkieläimet eivät ole ainoita otuksia, jotka saattavat häiritä etänä työskenteleviä. Kerroimme aiemmin yhdysvaltalaisesta uutistoimittajasta, jonka puolipukeinen isä yllätti hänet kesken uutisjutun kuvaamisen.

Myös etäyhteydellä oppitunteja pitävät suomalaisopettajat ovat joutuneet muistuttamaan vanhempia pitämään housut jalassa viuhahdellessaan lastensa takana koulupäivän aikana.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja