Teemu Pukki tehnyt vaikutuksen myös Zlatan Ibrahimoviciin – kutkuttava näkemys suomalaispyssyn hyppäyksestä Valioliigaan

Huuhkajat voittoon Liechtensteinista – Pukki osui jälleen 1:09
Huuhkajille 2-0-voitto Liechtensteinista. Teemu Pukki osui avausjaksolla.

Ruotsalainen jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovic on seurannut tarkasti Teemu Pukin nousua yhdeksi Euroopan kuumimmista maalintekijöistä. 

Pukilla on alla loistava kausi. Hän voitti Englannin Mestaruussarjan maalikuninkuuden 29 osumallaan ja oli iso osa Norwichin nousua Valioliigaan. Lisäksi Pukki on häikäissyt Huuhkajissa.  

Nykyään Pohjois-Amerikassa pelaava Ibrahimovic on pistänyt tuulennopean Pukin otteet merkille. 

– Uskon, että kaikki ovat vaikuttuneita. Hän teki paljon maaleja ja nosti joukkueensa Valioliigaan, mikä on isoin asia englantilaisseuralle. Hän tuli ensin Mestaruussarjaan, joka on vaikea liiga – peli on aggressiivista ja kovaa ja otteluita on paljon, Ibrahimovic totesi Bethard-peliyhtiön haastattelussa toukokuun lopulla. 

Huuhkajat lähti kesätauolle taskussaan voitot Bosnia ja Hertsegovinasta sekä Liechtensteinista. Pukki teki noissa otteluissa yhteensä kolme maalia. 

Syksyllä vastus kovenee. Maajoukkue kohtaa EM-karsinnoissa seuraavaksi Italian ja Kreikan, seurajoukkueessa Pukki saa hyvin todennäköisesti vastaansa Valioliigan tähtiä.

– Ensi kaudesta tulee vielä vaikeampi, sillä hän pelaa eliittiä vastaan. Voin sanoa oman kokemukseni pohjalta, että maalinteko Valioliigassa ei ole helppoa. Olen kuitenkin melko varma, että hän onnistuu. Hän on motivoituneempi ja entistä kunnianhimoisempi Valioliigassa. Toivottavasti hän pystyy toistamaan sen, mitä hän teki Mestaruussarjassa, Manchester Unitedia urallaan Englannissa edustanut Ibrahimovic summaa. 

Lue myös:

    Uusimmat