Teemu Pukki pettynyt maalistaan huolimatta – Norwichin jättipaukun jääminen suutariksi kismitti hyökkääjätähteä

Teemu Pukki olisi mieluusti iskenyt liigakauden yhdeksän maalin perään vielä kymmenennenkin osuman, mutta Norwich City sai tyytyä 1-1-vierastasapeliin Valioliigan kakkosta Leicester Citya vastaan.

Kolme maalia neljän ottelun jaksolla paukuttanut Pukki sijoitti pallon tarkasti maaliin karattuaan 26. minuutin kohdalla Leicesterin puolustukselta.

Isännät tasoittivat Jamie Vardyn puskun mentyä maalivahti Tim Krulin kautta Norwichin omaan maaliin avausjakson lopulla. Pukki oli erittäin lähellä maalintekoa pariin otteeseen, mikä jäi kotkalaista kismittämään, vaikka lopputulos oli Norwichille hyvä.

– Meillä oli muitakin paikkoja ja minäkin olisin voinut tehdä parista paikasta maalin. Olen itse asiassa vähän pettynyt tällä hetkellä, Pukki paljasti Valioliigan tv-haastattelussa.

Pukin mukaan Norwich tiesi Leicesterin vaikeaksi paikaksi pelata, olihan vastustaja voittanut kahdeksan edellistä peliään, mutta vastahyökkäyksillä kärkipään joukkuetta pystyttiin horjuttamaan hyvin. Matka putoamisviivan alta päivänpaisteeseen on silti kivinen, joten tasapelien sijaan Norwich tarvitsisi voittoja.

– Olemme onnistuneet saamaan pisteitä viime aikoina, ja nyt täytyy alkaa voittaa pelejä. Vielä on kuitenkin paljon otteluita jäljellä. Meillä on hyvä momentum päällä, jos emme häviä pelejä, Pukki kommentoi.

Omasta maalivireestään hän on silti tyytyväinen. Pallo on alkanut upota sisään pitkän kuivan kauden jälkeen.

– Joo, se oli pitkä jakso ilman maalia, joten olen tyytyväinen siihen, miten asiat ovat nyt. Toivon, että pystyn jatkamaan maalintekoa ja auttaa tallia.

Lue myös:

    Uusimmat