Näitä keksejä voit herkutella hyvällä omalla tunnolla! Kekseissä on ravitsemuksellisesti monipuolisia raaka-aineita; ruista, tummaa jauhoa, pähkinää, hunajaa, tummaa suklaata ja rypsiöljyä.
- 4 dl Myllyn Paras KARU-Pikakaura-Ruishiutaleita tai Ruishiutaleita
 - 1 dl Myllyn Paras hiivaleipäjauhoja
 - 1 tl leivinjauhetta
 - 50 g rouhittua tummaa suklaata
 - 50 g rouhittuja saksanpähkinöitä
 - 1¼ dl tummaa sokeria tai hunajaa
 - 1 kananmuna
 - 1½ dl appelsiinimehua tai rasvatonta, laktoositonta maitoa
 - 50 g rypsiöljyä
 
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muna, mehu tai maito ja öljy. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
Ota taikinasta lusikalla heti pieniä nokareita leivinpaperille uunipellille erilleen toisistaan.
Paista 200-asteisen uunin toiseksi ylimmällä tasolla 7-8 min.
VINKKI: Voit sulattaa pintaan tummaa suklaata ohuina raitoina koristeeksi.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy
