Taylor Swift kääräisi sievoisen voiton asuntokaupoistaan

Kantritähti Taylor Swift sai myytyä kartanon, jonka omisti vain seitsemän kuukauden ajan. Nuori kaunotar sai asuntokaupoista liki 700 000 euron voitot.

Laulaja Taylor Swift, 23, väitti hiljattaisessa Vanity Fairin haastattelussa huhujen siitä, että tähti ostaa asuntoja poikaystäviensä naapureista, olevan vääriä. Joka tapauksessa Swift osti viime elokuussa kartanon Hyannis Portista, Massachusettsista, silloisen poikaystävänsä Conor Kennedyn perheen naapurustosta.

Nuoripari erosi pian ja omistettuaan talon seitsemän kuukauden ajan Swift myi sen melkein 700 000 euron voitolla pariskunnalle, joka oli haaveillut talosta jo ennen kuin laulaja nappasi sen heidän nenänsä edestä. Swift osti talon noin 3,7 miljoonalla eurolla ja sai sen myytyä liki 4,4 miljoonalla.

Seitsemän kuukauden aikana Swift tiimeineen remontoi taloa uudistaen muun muassa keittiön ja useita kartanon kylpyhuoneista. Vuonna 1928 rakennettu 13 huoneen kartano oli kaksi vuotta sitten myynnissä huikeaan kymmenen miljoonan hintaan, mutta ostajien puuttuessa hintaa pudotettiin roimasti.

Talon etuja ovat yksityinen ranta sekä sen sijainti yksityisen tien päässä vartijan suojaamana. Taloon kuuluu myös erillinen vierasmaja.

Swift ja Kennedy seurustelivat vain kolmen kuukauden ajan viime vuonna, joten talon ostaminen Kennedyn naapurista oli ehkä hieman hätiköityä. Kennedyn jälkeen Swift tapaili hetken One Direction -bändin Harry Stylesia.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja