Mainos

Tässä uutisten luetuimmat viime vuodelta - Jämijärven turmasyöksy kärjessä

Vain MTV Uutisten verkkosivuilla julkaistu kännykkävideo Jämijärven lentoturmasta oli viime vuoden luetuin juttu. 

Tässä kaksikymmentä vuoden luetuinta.

Silminnäkijä tallensi kännykkäkamerallaan laskuvarjohyppääjiä kuljettaneen pienkoneen uskomattoman syöksyn. Pienkoneturmassa menehtyi kahdeksan ihmistä. Kolme selvisi. Katso video.

Siilinjärveltä Nurmekseen vievän tien varressa Rautavaaralla tapahtui 26.10. myöhään illalla linja-auton ja henkilöauton nokkakolari, jossa kuoli 33-vuotias nainen ja tämän kolme pientä lasta.

Poliisi selvitti loppusyksystä Helsingissä paljastunutta katujengitapausta, jossa jopa silmitöntä väkivataa käyttäen oli hakattu täysin sivullisia.

Pakastevihanneksista ruokaa laittanut nainen koki enemmän kuin ikävän yllätyksen. Hän luuli löytäneensä kasviksista karvan, mutta toisin kävi.

Huhtikuussa MTV avasi supersuositun vaalikoneen. MTV:n vaalikone on ollut Suomen suosituimpia vaalikoneita useiden viime vuosien valtakunnallisissa vaaleissa.

Maaliskuussa vuonna 2012 aurinkoisina päivinä koettiin harmittava takaisku, kun lumimyräkkä sotki liikenteen ja kansalaisten haaveet aikaisesta keväästä. Juttu on edellisvuodelta, mutta nousi silti viime vuoden luetuimpien juttujen listaan. 

MTV Uutiset haastatteli alkusyksystä Suomessa asuvaa venäläisnaista. Nainen kertoi järkyttyneenä Ukrainan kriisin käsittelystä ja propagandasta, joka tuli hänelle täytenä yllätyksenä, kun hän vieraili kotimaisemissaan.

Kankaanpääläinen poliisi kertoi sosiaalisessa mediassa suorin sanoin eräästä työvuorosta vähillä resursseilla.

Viime helmikuussa influenssa jylläsi pahimmillaan. Liikkeellä oli sikainfluenssaa. Sikainfluenssan merkit ja hoito-ohjeet kiinnostivat.

Lahdessa poliisi ampui puistoon tulleen ketun kuoliaaksi lasten katsellessa vieressä. Lapset järkyttyivät.

Oikeus katsoi naisen pakottaneen miehen seksuaaliseen tekoon, kun nainen oli masturboinut nukkuvaa miestä.

Sosiaalisessa mediassa levisi alkusyksystä kahvilatyöntekijän kirjoitus, jossa hän kertoo kuinka oli kieltäytynyt myymään naisasiakkaalle kahvia tämän haukuttua kehitysvammaista asiakasta. 

Juhannuksen jälkeinenkään sää ei näyttänyt kovin kummoiselta. Hellettä sai odottaa.

Rautavaaran perhesurman tutkinnassa löytyi mm. äidin isälle jättämä viesti.

Lounais-Suomen poliisi varoitti huhtikuussa tutuksi tulleesta teiden varsilla partioivista ulkomaalaisryhmistä. Aikeet eivät aina ole kunnialliset.

Lounais-Suomen poliisi kertoi ensimmäisiä tietoja Jämijärven lentoturmasta. Tiedotustilaisuudessa selvisi mm. uhrien määrä.

Iltaa istunut seurue pyysi nuorelta naiselta olutta ja tupakkaa, jota tämä ei niiden vähyyden takia halunnut antaa. Naista mm. vesikidutettiin ns. leffatyyliin.

Heinäkuun ensimmäisellä viikolla se sitten tuli.

Hallitus kertoi maaliskuussa tekevänsä veronkorotuksia ja menojen leikkauksia ensi vuonna 1,5 miljardin euron edestä.

Yhdysvaltain itärannikolla riitti marraskuun lopulla lunta vaikka lampaiden syödä.

Juttua tarkennettu 1.1.2015 klo 13:41. Kohta 6. selvennetty kertomalla, että juttu on alun perin vuodelta 2012. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.