Tanssitähti Kai Vaine kiireistään: Kotona ei ehdi olla

Näyttelijä Kai Vaine on muiden tanssitähtien tavoin päässyt aloittamaan syksyn tanssitreenit. Kiireistä miestä ei näinä päivinä paljon kotona näy.

Näyttelijä Kai Vaine hurmaa syksyllä yhtenä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tanssikokelaana. Treenintäyteinen syksy on käynnistynyt mukavasti, vaikka haasteitakin on salilla tullut vastaan.

– Treenejä on nyt takana parisenkymmentä tuntia. Hyvin on mennyt, vaikka haastavaahan tuo on. Onneksi tuntuu kuitenkin siltä, että eteenpäinkin on jo menty, treenisalilta tavattu Vaine kertoo.

– Lähdin tosi nöyrästi liikkeelle, mutta hankalinta onkin ollut se, että päänkin pitää olla koko ajan mukana. Se väsyttää tuplasti enemmän!

Monet pareista huhkivat salilla tuntikausia, ja Vaine sekä ohjaaja Lumi Rae viihtyvät treeneissä nelisen tuntia kerrallaan.

– Meille se on osoittautunut sopivaksi ajaksi, sillä teemme sen ajan töitä aika intensiivisesti. Pidempiä treenejä ei muiden duunien vuoksi oikein ehtisikään pitää.

Tanssitreenien ohella Vaineen kalenteri on syksyn ajalle täyttynyt näyttelijäntöistä, ja pian aikataulu kiristyy entisestään. Tanssitreeneille mies on raivannut tilaa aikaisista aamuista ja myöhäisistä illoista.

– Kohta tulee varmaan väsymys vastaan, kun muut duunit alkavat oikein rytinällä. Viime viikolla nukuin yhtenä yönä vain kaksi tuntia, lähdin kello 4 yöllä ajamaan Tampereelle, tulin jossain vaiheessa Helsinkiin ja olin kotona vasta kello 23. Onhan siinä ihan pyörryksissä, etenkin kun sellaisia päiviä osui samalle viikolle useampi.

Kotona Vainetta odottaa tanssijatyttöystävä Laura Allonen. Lähipiiri on miehen mukaan suhtautunut kisaan innostuneen odottavin tunnelmin, mutta sisäpiirin vinkeistä Vaine ei toistaiseksi ole päässyt nauttimaan. Tyttöystävä tullaan kuitenkin näkemään ainakin henkisenä tukena ensimmäisen suoran lähetyksen yleisössä.

– Kotona ei paljon tule nyt oltua, jos siellä ehtisi olla enemmän niin saisi varmaan enemmän vinkkejä. Laura on kisasta hyvällä fiiliksellä, mutta hänkään ei ole näitä vakkareita paljoa tanssinut ja sanoi, että ne ovat haastavia. Niitä saa veivata ihan kunnolla, että ne alkavat sujua.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat