Kristen Stewart kihloihin tyttöystävänsä kanssa – "Me menemme naimisiin!"

Näyttelijä Kristen Stewart on kihlautunut seurusteltuaan kaksi vuotta tyttöystävänsä kanssa.

Näyttelijä Kristen Stewart ja käsikirjoittajana työskentelevä Dylan Meyer ovat menneet kihloihin. Stewart vahvisti ilouutisen Howard Sternin radio-ohjelmassa.

– Me menemme naimisiin, me todellakin teemme sen! Halusin että minua kositaan, ja luulen tehneeni hyvin selväksi, mitä haluaisin ja hän (Meyer) onnistui siinä täydellisesti, tulevaa prinsessa Dianasta kertovaa Spencer-elokuvaa tähdittävä Stewart kertoi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. Stewart ei ole itse sosiaalisessa mediassa, mutta Meyer jakaa ajoittain kuvia myös nykyisestä morsiamestaan.

Stewart oli valmis kosimaan jo vuonna 2019

Kosituksi tullut Stewart paljasti jo vuonna 2019 samaisessa Howard Sternin radio-ohjelmassa olevansa myös itse valmis kosimaan Meyeriä.

– Minulla on muutama suunnitelma, jotka ovat yksinkertaisesti siistimpiä juttuja. Se on aika kiistatonta, Stewart kertoi pari vuotta takaperin.

Stewartin mukaan sen yksinkertaisesti tietää, kun on löytänyt "sen oikean".

– Kyseessä ei ole mistään varmuuden tunteesta, koska emme tiedä mitään. Ainoa asia minkä voit tuntea ja tietää on se, että olet rakastunut johonkuhun.

Stewart ja Meyer tapasivat noin kahdeksan vuotta sitten elokuvan kuvauksissa, mutta tekivät lähempää tuttavuutta vasta kuusi vuotta ensikohtaamisen jälkeen. 

Pariskunta bongattiin ensimmäistä kertaa julkisesti yhdessä elokuussa 2019.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja