Heidi Sohlberg paljastaa uuden heilan löytyneen deittisovellusten ulkopuolelta: "Tää ei ole mikään Tinder-mies"

1:36
Heidi Sohlberg kertoo hykerrellen uudesta rakkaudestaan: "Ei ole mikään Tinder-mies"

Heidi Sohlberg rakastui kertaheitolla.

Vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg hykertelee onnesta Varpu HintsasenValo, joka ei kadonnutkaan -kirjajulkistustilaisuudessa. Hän on nimittäin rakastunut toden teolla.

Sohlberg päivitti muuttuneen parisuhdestatuksensa yksityiselle Facebook-tililleen viime viikolla, jolloin hän myös vahvisti uutisen MTV Uutisille. 

Uusi rakkaus ei ole julkisuudesta tunnettu, joten Sohlberg ei paljasta hänen henkilöllisyyttä. Tunteet syttyivät kuitenkin nopeasti.

– Sanotaan, että hän (miesystävä) tuli puskista elämääni ja se oli menoa kertaheitolla, onnellinen Sohlberg kommentoi MTV Uutisille.

Samassa yhteydessä Sohlberg paljastaa, että rakkaus löytyi deittisovelluksien ulkopuolelta.

– Tää ei ole mikään Tinder-mies. Hän tuli ihan muita reittejä elämääni, hän paljastaa.

Ex-missi iloitseekin siitä, että sovellukset saivat jäädä uuden rakkauden myötä.

– Tinder oli kolme vuotta ihan kivaa, mutta se ei ehkä kuitenkaan ole minun tyyppiseni ihmisen lähde lähteä etsimään elämänkumppania. Se on kuitenkin taaksejäänyttä elämää ja nyt nautin tästä hetkestä.

Sohlberg on aikaisemmin avautunut sinkkuvuosien deittailukokemuksistaan. Aina ne eivät ole olleet hyviä. Alkukesästä hän kertoi eräiden treffien peruuntuneen, kun mies näki ex-missistä paljastavan kuvan. 

– Oikeasti hän kirjoitti minulle, että minun edelliset naiseni ovat kaikki olleet aina hyvässä kunnossa. Jos se olisi ollut livenä paikan päällä, minä olisin varmaan tirvaissut, Sohlberg kommentoi alkukesästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja