Suomalaiskiekkoilija kosi amerikkalaista reality-tähteä – kaunotar julkisti ilouutiset suomeksi

Jääkiekkoilija Oula Palve kihlautui The Bachelor -sarjasta tutun Haley Fergusonin kanssa.

Suomalainen jääkiekkoilija Oula Palve, 29, ja amerikkalainen reality-tähti Haley Ferguson, 28, ovat kihlautuneet. Pari ilmoitti iloiset uutiset sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa Instagram-tileillään

Nykyisin Ruotsissa kiekkoileva Palve julkaisi kaksi kuvaa, joista ensimmäisessä hän on polvistunut The Bachelor -sarjasta tutun vaalean kaunottaren eteen sormuksen kanssa. Jälkimmäisessä pari vaihtaa suudelman ja Ferguson esittelee samalla sormessaan kimaltavaa muhkeaa timanttisormusta.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

– Hänestä tulee Palve! Olet todella ihmeellinen tyttö ja olen innoissani siitä, että saan viettää loppuelämäni yhdessä kanssasi, Palve kirjoitti ja vihjasi, että häät olisivat tiedossa kesällä 2022.

Ferguson julkaisi omalla tilillään peräti neljä kuvaa, joista on selvästi aistittavissa liikutus, jonka puolison kosinta hänessä herätti. Kuvatekstissä hän paljasti osaavansa hieman suomea.

– Ikuisesti, hän kirjoitti selvällä suomen kielellä sormus-emojin kera ja paljasti, että kosinta tapahtui helatorstaina, eli 13. toukokuuta.

– Olen kihloissa unelmieni miehen kanssa. Kiitos Oula siitä, että valitsit minut. Pystynköhän ikinä lopettamaan hymyilemisen ja itkemisen. Todennäköisesti en! onnellinen morsian vielä jatkoi.

Jos kuva eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Ferguson kommentoi myös Palven julkaisemaan kuvaan olevansa maailman onnellisin tyttö ja odottavansa häitä jo malttamattomana.

Palve ja Ferguson julkistivat suhteensa Instagramissa vuoden vaihteessa 2020. Ferguson on E! Online -sivuston mukaan kertonut, että hänen elämänsä on muuttunut merkittävästi sen jälkeen, kun hän tapasi Palven. Tulevaa aviomiestään hän on kuvaillut kiltiksi ja huomaavaiseksi.

Haley ja hänen kaksoissiskonsa Emily Ferguson tulivat Yhdysvalloissa tunnetuiksi suositun Bachelor-realityn 20. kaudella, kun siskokset tavoittelivat Ben Higginsin suosiota. Kyseinen kausi kuvattiin vuonna 2016.

Haley ei myöskään ole siskoksista ainoa, jonka puoliso on pohjoismaalainen jääkiekkoilija. Emily Ferguson julkisti nimittäin joulukuussa kihlautuneensa ruotsalaisen NHL-kiekkoilijan William Karlssonin kanssa. Emily onkin luonnollisesti hyvin iloinen siskonsa puolesta. 

– Olen innoissani siitä, että Haley ja minä voimme nauttia kihloissa olemisesta samaan aikaan! Me rakastamme tehdä kaiken yhdessä, jos se ei ole vielä käynyt selväksi, iloitsi Emily.

Kaksosten on spekuloitu suunnittelevan jopa yhteisiä häitä, mutta Emily Ferguson ampui alas nämä huhut.

– Aiomme pitää myös yhteiset polttarit, mutta hääpäivä ei todellakaan tule olemaan sama, hän kuitenkin totesi, että häät lienevät kuitenkin varsin lähekkäin toisiaan.

– Odotan sitä, että voimme mennä naimisiin samoihin aikoihin ja sitten saada myös lapsia samaan aikaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja