Salkkarit-tähti Tuuli Mattila meni kihloihin näyttelijä Lauri Nurksen kanssa: "Aikamoinen yllätys!"

Tuuli Mattila ja Lauri Nurkse menivät kihloihin.

Salatut elämät-sarjaa tähdittävä Tuuli Mattila paljastaa Instagramissa menneensä kihloihin pitkäaikaisen miesystävänsä, näyttelijä ja ohjaaja Lauri Nurksen kanssa juuri joulun kynnyksellä tiistaina 21. joulukuuta. 

– Eilen tulikin joulukalenterista aikamoinen yllätys! Oltiin sovittu että mennään syömään, kun marraskuussa tuli täyteen kahdeksan vuotta yhteistä taivalta, Mattila pohjustaa.

Kosinta tuli Mattilalle kuitenkin yllätyksenä. Mattila odotti saavansa lauluesityksen, mutta todellisuudessa edessä olikin "se suuri kysymys".

– Joulukalenterimme 21. luukussa olikin yllätyksen sijaan vaan lappu, mutta lapussa mulle luvattiin lauluesitys! Lauluesityksen jälkeen seurasi vielä suurempi yllätys, jonka tuloksena ollaankin nyt kihloissa!

Ravintolaillallinen muuttuikin Mattilan mukaan sormuksen ihasteluksi ja pussailuksi.

Pariskunta on pitänyt jo pidemmän aikaa yhtä. Mattila kommentoi aiemmin suhdetta MTV Uutisille.

– Tapasimme alun perin työn merkeissä. On hyvä, kun toinen on samalla alalla. Se on rikkaus, kun voi jakaa kokemuksia ja mielipiteitä. Juteltavaa riittää ja se on minusta mahtavaa, Mattila sanoi.

Mattilan hahmo Susu Honkanen esiteltiin Salatut elämät -sarjan faneille ensimmäistä kertaa noin 1,5 vuotta sitten, kun uusi lääkäri saapui Pihlajakadulle. Mattila iloitsee siitä, että hahmo on kasvanut viimeisten kuukausien aikana, kun mukaan saapuivat myöhemmin myös Konsta Hietasen näyttelemä Miki ja ex-pariskunnan kaksi teini-ikäistä lasta.

– Monipuolista on ollut, kiittelee Mattila, jonka hahmo on viime aikoina päätynyt romanttisiin tunnelmiin sarjan suosikkipahiksen Aki Nikkisen (Sami Uotila) kanssa.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja