Tanskan poliisilta uusia kuvia kadonneesta suomalaisnaisesta – "Ibi Love" nähtiin viimeisen kerran Saksan rajan lähistöllä

Tanskan poliisi on julkaissut uusia kuvia kadonneesta suomalaisnaisesta Iida "Ibi Love" Lukanderista.

Poliisin tiedotteen mukaan nainen nähtiin viimeisen kerran ilta-aikaan 7. heinäkuuta Tønderin kaupungissa Etelä-Tanskassa. Nainen vieraili McDonald’s-pikaruokaravintolassa.

Poliisi arvelee, että Lukander saattaa yhä oleskella Tønderin alueella. Viranomaisen mukaan on myös mahdollista, että nainen pyrkisi autolla etelän suuntaan. 

Kaupunki, jossa nainen on nähty viimeksi, sijaitsee aivan Tanskan ja Saksan rajan tuntumassa. 

Eilen Tanskan poliisi kertoi, että 44-vuotiaan Lukanderin tavaroita on löydetty kaupungin läheltä. Poliisi kertoi myös saaneensa silminnäkijähavaintoja, joiden mukaan nainen olisi liikkunut alueella hiljattain. 

Poliisin mukaan naista etsitään, sillä viranomaisilla on hänestä huoli. Tiedotteessa asiaa ei avata tarkemmin, mutta poliisi toivoo saavansa naiseen yhteyden. 

Myös Suomen poliisi etsii

Aiemmin poliisi on kertonut, että ennen katoamistaan Lukander liikkui tanskalaisessa Køgen kylässä. Kylä sijaitsee toisella puolella maata, noin 50 kilometriä Kööpenhaminasta lounaaseen. 

Tuolloin poliisi arveli, että nainen saattaisi olla matkalla Ranskaan. Naisen tiedetään liikkuneen maasta toiseen rekan kyydissä. 

Myös Suomen poliisi etsii kadonnutta. Suomessa nainen ilmoitettiin kadonneeksi 19. heinäkuuta. 

– Olen siinä käsityksessä, että hän on ollut jonkinlaisella matkalla. Tarkempia yksityiskohtia ei ole antaa valitettavasti, tutkinnanjohtaja Jyrki Kallio kommentoi MTV Uutisille viime viikolla.

Länsi-Uudenmaan poliisi on pyytänyt vihjeitä Lukanderin liikkeistä. 

Lukander tunnetaan Idols-laulukilpailusta, jossa hän esiintyi taiteilijanimellään Ibi Love. Nainen osallistui laulukilpailuun ensimmäistä kertaa vuonna 2005.

Lue myös:

    Uusimmat