Mainos

Tamara Lundin kassi:

- kesäkurpitsa - kuhafile - mango - prk raejuustoa - karpaloita - 2 kokonaista valkosipulia

Antti Vahteran ja Tamara Lundin menu:

Kesäkurpitsapaistos

1/2 pieni kesäkurpitsa (pitkittäin puolitettu) 2 rkl raejuustoa 1 rkl pieneksi kuutioitua mangoa silputtua ruohosipulia mustapippuria tabascoa suolaa

Koverra kesäkurpitsasta keskusta lusikalla pois. Sekoita keskenään raejuusto, mango, ruohosipuli ja mausta. Lisää seos kesäkurpitsan koverrettuun koloon ja kuorruta 200 c:ssa10 minuuttia.

Paistettua kuhaa valkosipulikuorrutteella

150 g ruodotonta kuhafilettä henkeä kohden 1 kpl valkosipulin kynttä raastettuna viipaloituja kesäkurpitsan siivuja 1 rkl voita yrttejä mustapippuria myllystä suolaa

Laita kuhafilee voideltuun uunivuokaan. Sivele fileen päälle voita, valkosipulia ja asettele päälle kesäkurpitsaviipaleet kalan suomujen mallisesti. Paista 200 c:ssa 5-6 minuuttia.

Uunivalkosipulit

2 kpl kokonaista valkosipulin terttua 2 rkl voita

Halkaise kokonainen valkosipuli sivuttain halki. Laita päälle nokare voita ja suolaa. Paista 220 c:ssa noin 10 minuuttia. Tarjoile lihan tai kalan kanssa.

Jäätyneet karpalot, mangoa ja kinuskikastiketta

Kuori ja leikkaa mangot pieneksi kuutioiksi ja sekoita keskenään. Sekaan voit lisätä vähän sokeria. kinuski: 1 dl kermaa 1 dl sokeria

Paahda sokeri kattilassa hetki, lisää kerma ja anna kiehua kinuskiksi noin 5-8 minuuttia.

Voit tehdä marjoille myös valkoviinisabaoyn kastikkeen:

1 dl sokeria 1 dl valkoviiniä 1 dl munan keltuaisia

Vatkaa vesihauteessa kuohkeaksi. Sabayon on valmis kun seos valkoisen kuohkean kiinteää.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.