Tämä ”sopimaton” asu sai tuntemattoman paheksumaan – neljän lapsen äiti vastaa kritiikkiin

Neljän lapsi vastaa tiukasti kritiikkiin, jota sai tuntemattomalta vaatetuksestaan.

My Tribe of Six -vanhemmuussivustoa ylläpitävä neljän lapsen äiti Stevie Niki, 27, sai ikävää palautetta vaatetuksestaan tuntemattomalta ihmiseltä, ja päätti avautua asiasta Instagram-tilillään.

Niki julkaisi avautumisen yhteydessä kuvan asusta, jota oli käyttänyt saadessaan palautetta, jota ei pyytänyt.

– Tässä eräänä päivänä eräs ihminen sanoi minulle, etten pukeudu kuin äiti, ja ettei minun pitäisi pukeutua niin kuin pukeudun. Mukaan heitettiin kommentti siitä, ettei vaatetukseni sovi ikäiselleni. Minulla oli tämä asu ylläni, nainen kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– 1950-luku lähetti sähkeen, ja sieltä haluttaisiin heidän vanhanaikaiset mielipiteensä takaisin. 

Niki pohtii tekstissään myös, onko hallitus laatinut yhtäkkiä ohjeet äiti-univormuun, eikä hänelle ole lähetetty tuota ohjeistusta.

– Käynkö ostamassa myös esiliinan? Mistä lähtien minun on pitänyt pukeutua sen mukaan, mistä joku toinen pitää tai ei pidä?

Niki kertoo aikovansa kulkea vielä 80-vuotiaanakin revityissä farkuissa, tyllihelmaisissa yksisarvispaidoissa ja sateenkaarenvärisessä tukassa.

– Se, miltä päätän näyttää, tai mitä päätän pukea ylleni, ei muuta sitä, millainen olen sisimmissäni. Ulkonäköni ei vaikuta persoonallisuuteeni, äiti toteaa, ja kertoo, että hänen asuaan kommentoivan ihmisen mielipiteet kuvastavat vain tätä itseään, eikä ketään muuta.

– Näytän, miltä haluan, ja puen ylleni, mitä haluan, ja olen silti äiti. 

Niki muistuttaa, että mukavilla ihmisillä voi olla tatuointeja, ja äideillä voi olla lävistyksiä. Vastaavasti esteettisesti miellyttävän näköiset ihmiset voivat olla ilkeitä, ja ystävälliset ihmisetkin voivat tehdä pahoja asioita.

– Ajattele ennen kuin puhut, tutustu ihmiseen ennen kuin päätät tuomita hänet – tai parempi vielä, älä tuomitse.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Mirror, Instagram

***

Lue myös:

    Uusimmat