Tältä näyttää MTV:n kevätohjelmisto – luvassa Putous, Kingi ja liuta muita huippusarjoja

MTV jatkaa panostamistaan kotimaiseen laatuohjelmistoon! Kevätohjelmistoissa nähdään jälleen runsas kattaus monipuolista kotimaista ohjelmistoa.

MTV tarjoaa keväällä Suomen puhutuimmat tv-ilmiöt, rakastetuimmat kestosuosikit ja uudet nousevat tähdet! Tervetuloa tutustumaan MTV:n kevään 2018 ohjelmistoon!


Putous

Hei, me hoetaan taas! Ilmiöksi noussut koko perheen viihdeohjelma Putous on piristänyt suomalaisten lauantai-iltoja jo kahdeksan tuotantokauden verran. Katsojat pääsevät nauttimaan vauhdikkaasta suorasta lähetyksestä, kun kotimainen suosikkiohjelma palaa ruutuun sinisine paitoineen.

Etenkin leikkisä sketsihahmokilpailu on noussut suorien Putous-lähetysten suosikiksi. Toinen toistaan hulvattomammat hahmot tulevat koettelemaan katsojien naurulihaksia. Ohjelmassa nähdään lisäksi tutut osiot Näytön paikasta Viikkokatsaukseen Putous Junioria unohtamatta.

Putouksen räiskyvässä tähtitehtaassa mukana ovat tällä kaudella juontaja Roope Salmisen lisäksi näyttelijät Pilvi Hämäläinen, Kiti Kokkonen, Timo Lavikainen, Ernest Lawson, Mikko Penttilä, Pihla Penttinen ja Alina Tomnikov.

X Factor Suomi & Xtra Factor

X Factor Suomi vyöryy MTV3-kanavalle keväällä 2018! Tämä yksi maailman laajimmin levinneistä ja suosituimmista tv-formaateista rantautuu nyt myös Subille, kun Xtra Factor -ohjelma starttaa X Factorin rinnalla.

Tuomaristossa nähdään koko kansan suosikkiräppäri Mikael Gabriel, maailmanlaajuiseen menestykseen ponnahtanut pop-tähti Saara Aalto, rocklegenda Michael Monroe sekä iskelmän ja suomipopin supertähti, satoja tuhansia levyjä myynyt Suvi Teräsniska.

X Factor Suomi -ohjelman juontajina toimivat Viivi Pumpanen ja Ilkka Uusivuori. Xtra Factorissa nähdään @blokess-sketsiryhmästä tuttu Matti Roth, jonka kanssa katsojat pääsevät kurkistamaan paikkoihin ja maailmoihin, joita päälähetyksessä ei nähdä.

Kingi

Kaikkien musiikkiohjelmien äiti, isä, isoäiti ja eno palaa ruutuihin – KINGI tulee taas! Kingi on musiikkikomediashow jossa 7 fiktiivistä kilpailijaa osallistuu vain hitusen Idolsia, Voicea, Talentia ja X-Factoria muistuttavan laulukilpailun finaalivaiheeseen. 1,5 tuntinen liveshow seuraa joka viikko tiiviisti kilpailijoiden ikimuistoista matkaa tässä kaikkien aikojen suosituimman kilpailun 18. tuotantokaudella.

Jännitystä tähän koko perheen viihdeohjelmaan tuo aivan oikea yleisöäänestys, joka ratkaisee jokaisen viikon päätteeksi ketkä kilpailijoista saavat jatkaa kilpailussa, jonka finaalissa yleisön suurin suosikki kruunataan Kingin voittajaksi.

Ohjelman hostina toimii Jaakko Saariluoma ja näyttelijöinä nähdään Kalle Lamberg, Anna-Maija Tuokko, Linda Wiklund, Jarkko Niemi, Pirjo Heikkilä, Severi Saarinen ja Mika Eirtovaara.

Versus

Supersuosittu game show Versus rantautuu Suomeen! Eeppisimmät kaksintaistelut alkavat - kuka osaa arvata oikean vastauksen? Ohjelman idea on yksinkertainen: kilpailijoiden tulee arvata kumpi voittaa kaksintaistelussa, A versus B. Kumpi on siis nopeampi, panssarivaunu vai hevonen? Ja kumpi voittaa kiihkeän pelin, 2 ammattijalkapalloilijaa vai 55 lasta? Entä kumpi pätkii puun nopeammin, missi moottorisahalla vai metsuri pokasahalla?

Versus on pullollaan yllättäviä kaksintaisteluja, joiden lopputuloksia 20 studiokilpailijaa kavereineen yrittävät studiossa arvuutella tähtäimenään 10 000€ rahapalkinto. Versusta voi pelata myös kotisohvilla Versus-sovelluksen kautta.

Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi ja kaksintaistelut selostaa huikeaan tyyliinsä Antero Mertaranta. Jokaisen jakson yhdessä kaksintaistelussa kilpailee Versuksen oma testiduo Make ja Vilhunen.

Kotoisa

Sisustusohjelma Kotoisan nelihenkinen tiimi ottaa vastaan jokaisessa jaksossa yhden kohteen haasteineen, suunnittelee oikeat ratkaisut ja toteutukset sekä tietenkin hoitaa näyttävän ja yllättävän muutoksen valmiiksi asti. Kohteesta riippumatta lopputulos on aina se kaikkein tärkein, kotoisa.

Kotoisan tiimi Suvi Tuokko-Harmoinen (pihasuunnittelija), Seija Strand (sisustussuunnittelija), Niko Lindfors (puutarhuri) ja Ville Heino (remonttimies) tapaavat kohdehenkilöt heidän kotonaan tai mökillään. Aluksi tutustutaan kohteeseen, määritellään budjetti ja kuunnellaan kohdehenkilöiden toiveita. Tämän jälkeen tiimi ottaa homman haltuunsa ryhtyen toteuttamaan näitä unelmakohteita. Koska kohdehenkilöt ovat itse päässeet osallistumaan toteutukseen, tuntuu valmis kohde entistä enemmän omalta, kotoisalta.

Yökylässä Maria Veitola

Maria Veitola pakkaa jälleen pyjamansa ja lähtee yökylään tunnettujen suomalaisten koteihin! Kahden päivän ja yhden yön visiitti avaa meidän kaikkien tuntemien henkilöiden aitoa arkea ja ajatuksia. Ohjelman kolmannella kaudella Maria yöpyy Metti ja Mikael Forssellin, Alman, Mikael Gabrielin, Päivi Räsäsen, Reino ja Maria Nordinin, Laura Huhtasaaren, Hannele Laurin, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan, Dannyn, sekä Toni Wirtasen ja Jannika B:n luona.

Yökyläreissujensa aikana Maria muun muassa lukee ruokarukousta Päivi Räsäsen luona, bilettää Alman entouragen mukana Italiassa ja puhuu kuolemasta Dannyn kanssa. Wirtasilla eletään lapsiperhearkea, Forsselleilla syvennytään uskon merkitykseen, Nordineilla puidaan uutta elämänvaihetta, ja Hannele Laurin kanssa puhutaan tietysti urasta, miehistä ja rakkaudesta.

Kenen kotona?

Kenen kotona? on maailmalla suursuosioon noussut kilpailullinen lifestyle-ohjelma. Neljä toisilleen vierasta ihmistä vierailee toistensa kodeissa tietämättä, kenen kotona ollaan. Lopuksi kukin osallistuja arvaa, kuka on minkäkin kodin tuntematon asukas. Kuka on päättelyn mestari ja kuka salaa persoonansa parhaiten? Eniten oikeita arvauksia tehnyt palkitaan! Kymmenen osaisen sarjan juontaa ihastuttava Tuija Pehkonen.

Enbuske, Veitola & Salminen

Enbuske, Veitola & Salminen palaa MTV3-kanavalle uuden 5. tuotantokauden voimin!

Talk show'n juontajat Tuomas Enbuske, Maria Veitola ja Roope Salminen kutsuvat haastateltavikseen Suomen kovimmat ja puhutuimmat vieraat. Tässä ohjelmassa kysytään kaikki ne kysymykset, joita kukaan ei kehtaisi kysyä. Viikon puhutuimmat aiheet ruoditaan suorassa, tunnin mittaisessa lähetyksessä yhdessä kotikatsomoiden kanssa.

Vedetään hatusta

Vedetään hatusta palaa viiden vuoden tauon jälkeen! Whose Line Is It Anyway -formaattiin ohjelmassa näyttelijät tekevät hauskoja tehtäviä, joissa on tai ei ole järkeä. Ohjelma sisältää improvisoituja sketsejä, yleisön keksimiä tehtäviä sekä lauluja, joita ei ole koskaan ennen kuultu eikä koskaan enää kuulla. Show'ssa ei ole ideaa eikä käsikirjoitusta, mutta siinä on kuitenkin tuomari, jonka tuomioilla ei ole väliä. Ohjelmaa vetää Jenni Pääskysaari, vakioesiintyjinä nähdään suomalaisen improkomedian fyysisesti iso mies Roope Salminen, suomalaisen improkomedian fyysisesti pieni nainen Sara-Maria Heinonen sekä lain oma poika Ernest Lawson.

Kaappaus keittiössä

Jääkaappien sisällöt ja huonot ruokailutottumukset tuottavat jälleen yllätyksiä ja ihmetystä, kun neljännellä Kaappaus keittiössä - tuotantokaudella tavataan mm. suurperhe, kimppakämppäläiset, Bikini Fitneksen Suomen mestari sekä sinkkuna asusteleva eduskunta-avustaja, jotka kaikki todella tarvitsevat apua keittiöissään.

Onnistumisen ilo, tosielämän huumori ja hyvät vinkit välittyvät oivalluksina myös kaikenlaisille katsojille. Keittiöt kaappaa rentoon tyyliinsä hurmaava keittiömestari Kari 'Kape' Aihinen.

Stadi vs. lande

Stadi vs Lande on visailuohjelma, jossa stadilaiset ja landella asuvat kisaavat leikkimielisesti Suomen herruudesta.

Visailussa landejoukkueet vastaavat stadi-aiheisiin kysymyksiin ja stadin joukkueet landea koskeviin. Lopputulemana syntyy viihteellinen koko perheen tietovisailu, jossa tieto on valttia ja huumori vahvasti sallittua. Panoksena kilpailussa on paitsi oman kotiseudun maine, mutta myös hienot matkapalkinnot. Ohjelman toisella kaudella juontajina jatkavat Kalle Lamberg ja Jaakko Saariluoma.

Pitääkö olla huolissaan?

Pitääkö olla huolissaan? on suosittu paneeliohjelma, jossa Jenni Pääskysaari istuu keskellä ja Kari Hotakainen, Tuomas Kyrö ja Miika Nousiainen reunoilla.

Ohjelman palautelaatikko täyttyy tuhansista ja taas tuhansista huolenaiheista, joiden aiheet vaihtelevat yläkerran kanta-astujasta alakerran hiilihankomieheen. Toisin kuin luontoradiossa, tämä ohjelma ei anna kovinkaan tarkkoja vastauksia, mutta muutama käyttökelpoinen ajatus on kuultu. Joka viikko vieraana on joku merkittävä yksityis- tai julkinen henkilö, joka antaa oman näkemyksensä asioihin.

Suomen surkein kuski

MTV3:n kestosuosikki Suomen surkein kuski palaa ruutuun! Ohjelman viidennellä kaudella seurataan kymmentä maamme huonointa kuskia, joille annetaan hermoja ja tarkkaavaisuutta vaativia ajotehtäviä. Suoritusten perusteella parhaimmat kuskit tiputetaan ohjelmasta pois, kunnes jäljellä on ainoastaan suhareiden suhari: Suomen surkein kuski. Suomen surkeimman kuskin juontajana nähdään Ota rahat ja juokse sekä Mestareiden mestari -ohjelmista tuttu Eero Ettala. Tuomareina toimivat tuttuun tapaan Jussi Pohjonen, Sari Nuolikoski ja Tuomo Nikkola.

Salatut elämät

Suomen suosituin ja pitkäkestoisin päivittäisdraama Salatut Elämät palaa joulutauolta ruutuun tammikuussa täyttäen huikeat 19 vuotta. Pihlajakadulla hormonit hyrräävät ja salaisuuksien keitos velloo sakeana. Vanhat synnit pulpahtelevat pintaan, uusia tehtaillaan koko naapuruston voimin, eikä kuolemakaan kuittaa kaikkia kaunoja.

Kaikki Pihlajakadun tuhmat tädit -jaksot ovat lisäksi katsottavissa MTV Katsomossa. Nettisarjan uusin, kolmas kausi Pihlakadun tuhmat tädit - syntiset julkaistaan vielä tämän vuoden puolella 23.11.

Onnela

Ruotsin rakastetuimmasta Solsidan-draamakomediasta on tehty suomalainen versio! Hammaslääkärinä työskentelevä Antti (Eero Ritala) ja hänen raskaana oleva näyttelijäpuolisonsa Saara (Elena Leeve) muuttavat Antin lapsuudenkotiin Porvooseen asettuakseen aloilleen. Antti ajattelee omakotitaloelämän mahdollistavan itsenäisen ja onnellisen perhe-elämän, mutta havahtuu nopeasti elävänsä keskellä keskiluokkaista unelmaa – tai painajaista yhdessä äitinsä, naapureiden ja nolon menneisyytensä kanssa. Naapurustosta löytyy myös tuttuja, Antin vanha ystävä Markus (Pekka Strang) ja vaimonsa Mette (Anna-Maija Tuokko) sekä vanha kiusankappale Jorma (Santtu Karvonen) ja tämän vaimo Titta (Pirjo Heikkilä).

Aallonmurtaja

C Moren alkuperäissarja Aallonmurtaja nähdään nyt myös MTV3-kanavalla. Mika Kurvisen ohjaama ja Miira Karhulan käsikirjoittama kotimainen Nordic noir -sarja on paitsi otteessaan pitävä rikossarja, myös epätavallisten ihmisten rakkaustarina.

Rikollisten näkökulmasta seurattavassa sarjassa uppoudutaan niin rikollisliigan pyörittämiseen kuin päähenkilöiden perhe-elämään. Muun maussa Maria Ylipään, Turkka Mastomäen, Ville Keskilän, Maria Järvenhelmen, Joonas Saartamon ja Saara Kotkaniemen tähdittämä Aallonmurtaja on keskellä kansainvälisen rikollisuuden pelikenttää, josta heidän kaikkien on mahdotonta selvitä hengissä.

Samassa liemessä

Ruoka-alan erikoismirkut Meri-Tuuli Väntsi ja Pipsa Hurmerinta ratkovat rennon rempseällä otteella arkipäiväisiä ruokahaasteita, kääntäen ongelmat maukkaiksi erävoitoiksi. Reseptien lisäksi Pipsa ja Meri-Tuuli tarjoavat kotikokeille niksejä ja eväitä; kattaukset ja ruoka-annokset ovat näyttäviä, mutta ilon kautta tehtyjä.

Samassa liemessä -ohjelmassa nähdään viikoittain vaihtuva teema. Tehdään ihanaa ruokaa. Ja syödään. Koko ajan.

Kaunis elämä

Kahdeksan Suomen kauneinta naista. Kahdeksan ikimuistoista kruunaushetkeä. Kahdeksan erilaista elämäntarinaa.

Kaunis Elämä kokoaa yhteen missikisojen voittajat eri vuosikymmeniltä. Miten elämä on heitä kohdellut? Keitä he ovat matkan varrella kohdanneet? Miksi he ovat tehneet valintojaan niin kuin ovat tehneet? Onko kauneuden hinta ollut joskus liiankin kova? Suomen kauneimmiksi kruunatut naiset Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Heidi Sohlberg, Tarja Smura, Lotta Näkyvä, Karita Tykkä, Pia Lamberg ja Lola Odusoga viettävät yhdessä kahdeksan unohtumatonta päivää ja puhuvat suunsa puhtaaksi.

Siskot

Siskot on Paola ja Pirjo Suhosen ensimmäinen televisiotuotanto ja sarja siskojen välisestä suhteesta. Miten sisarsuhde elämän aikana muuttunut, mitä se on elämään tuonut. Miten sisko on rikastuttanut elämää, miten siskosuhde on kasvattanut ihmisenä. Suhde siskoon on yksi elämän tärkeimmistä ihmissuhteista.

Seuraamme Siskot-sarjassa kymmenen siskoparin suhdetta; suhteiden

monimuotoisuutta, iloja, suruja, kipukohtia ja kehitystä. Mukana siskoineen muun muassa Meeri Koutaniemi, Jippu, Diandra, Ninja Sarasalo ja Nanna Karalahti.

Suomen paras palomies

Suomen Paras Palomies on uusi vauhdikas ja jännittävä kilpailu- ja viihdereality, jossa testataan kymmenen suomalaisen palomiehen kunto, kestävyys ja taidot. Kilpailutilanteiden ulkopuolella ystävystytään, nauretaan ja jaetaan koskettavia sekä hauskoja kokemuksia uran ja elämän varrelta.

Monen yllättävän käänteen jälkeen selviää, kuka miehistä on Suomen Paras Palomies! Ohjelman juontaa Joanna Kuvaja.

Radalla

VR:n junilla tehdään vuodessa yli 82 miljoonaa matkaa. Me matkustamme töihin, lomalle, harrastuksiin, festareille ja rakkaiden luo. Subin uusi Radalla–sarja sukeltaa rautatieläisten arkeen ja kertoo, kuinka junat matkustajineen kulkevat Suomessa kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa olosuhteissa.

Veturinkuljettajien ja konduktöörien ohella sarjassa kuullaan matkustajien aitoja ja erikoisiakin tarinoita, ja kurkistetaan myös junavarikon sekä liikennettä ohjaavan operaatiokeskuksen arkeen.

Remonttipiiskuri

Remonttipiiskuri-ohjelmassa Big Brotherin vuonna 2005 voittanut Perttu Sirviö saapuu remontointiin erikoistuneen iskuryhmänsä kanssa suomalaiskoteihin, joissa hommat ovat jääneet levälleen ja hoitavat remontin loppuun. Remonttipiiskuri on ollut Ruotsissa suuri katsojamenestys.

Ohjelman tarinat osoittavat koskettavasti ja käytännössä, miten remontoitu koti voi parantaa perheiden elämänlaatua ja auttaa rakentamaan tulevaisuutta.

Burgerimies

Burgerimies Akseli Herlevi etsii inspiraatiota hampurilaisten synnyinsijoilta Amerikan ihmemaasta. Matka kulkee Californiasta halki mantereen Floridan kautta päätyen New Yorkiin. Jokaisessa jaksossa Akseli kerää inspiraatiota hampurilaiseen jonka hän jakson lopussa valmistaa omassa keittiössään.

Inspiraatiota ei haeta pelkästään paikallisista burgeripaikoista, vaan yhtä paljon paikallisista mauista ylipäänsä: juomista, mausteista, tuoksuista ja fiiliksistä. Myös tunnelma ja ihmiset vaikuttavat lopputulokseen.

Burgerimies-ohjelman tuotannon aikana Akselin some-seuraajat voivat lähettää hänelle vinkkejä, mihin hänen tulisi suunnata löytääkseen kunkin kaupungin parhaat hampurilaiset.

Ina <3 porno

Subin uusi INA <3 PORNO on dokumentaarinen viihdeohjelma, jossa rohkea nuori toimittaja Ina Mikkola matkustaa ympäri maailman tutkien mistä maailman porno tulee, minkälaista pornoa tehdään, ketkä sitä tuottavat ja miksi? Ina lähti matkaan, koska huomasi itsekin punastuvansa pornosta puhuttaessa vaikka mainonta, sosiaalinen media ja viihde on nykyään turboahdettu pornografialla.

Ina kohtaa kuvauksissa, tapahtumissa ja arjessa pornon ammattilaisia, joiden kanssa hän keskustelee mm. estetiikasta, vallasta, rahasta, tasa-arvosta, seksuaalisuudesta ja etiikasta. Ohjelma tarjoaa perinteisen jyystön ja pornon lyhyen oppimäärän lisäksi myös tuoreita vaihtoehtoja ja esittelee alan edelläkävijöitä.

Alasti-klubi

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, joka koostuu intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä. Uusia puolia tutuista kappaleistaan etsivät muun muassa Vesala, Juha Tapio, Mikael Gabriel ja Kaija Koo. Tähdet riisuu kysymyksillään Elias Kaskinen.

Beck-elokuvia

C More esittää ensimmäisenä Suomessa kaikkiaan neljä upouutta Beck-elokuvaa. Elokuvat julkaistaan aina kuun 1. päivä tammi-huhtikuun ajan. Nimipääosassa jatkaa tuttuun tapaan Peter Haber.

Ex-Onnelliset

Syksyllä 2016 miljoonayleisön tavoittaneen Ex-Onnelliset-sarjan toinen kausi nähdään C Moressa loppukeväästä 2018. Muun muassa Klikkaa mua -tv-sarjasta ja 21 tapaa pilata avioliitto -elokuvasta tunnetun Johanna Vuoksenmaan komediallinen draamasarja kertoo perheistä, jotka muuttavat taloyhtiöön, joka on rakennettu eronneiden lapsiperheiden tarpeita ajatellen.

Sarjan toisella tuotantokaudella nähdään, mitä Eroasuntojen vanhoille asukkaille kuuluu sekä tutustutaan joukkoon uusia asukkaita.

Sunnuntailounas

Sunnuntailounas on uusi kotimainen perhekomediasarja Atte Järviseltä, Pasilan ja Ihmisten puolueen tekijältä. Sarjassa aikuisista lapsistaan etääntynyt isä aloittaa uuden perinteen ja kutsuu lapsensa luokseen lounaalle joka sunnuntai. Lounaalla perhe käy läpi viikon tapahtumia, jotka nähdään takautumien kautta. Samaistuttavan ja vaikeitakin asioita komiikan kautta käsittelevän sarjan pääroolissa nähdään Taneli Mäkelä. Sarjaa kuvataan alkuvuodesta 2018.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja