Mainos

Tallink erotti Suomen maajohtaja Håkan Nordströmin

Virolaisen uutistoimiston mukaan Håkan Nordströmin lähtöpassien syynä olivat erimielisyydet Tallinkin toiminnan kehittämisestä.

Laivayhtiö Tallink on erottanut Suomen-toimintojensa vetäjän Håkan Nordströmin. Uudeksi maajohtajaksi valittiin Tallinkin hallituksen jäsen Keijo Mehtonen. Hän on toimi ennen Nordströmiä Tallinkin Suomen-toimintojen vetäjänä. Mehtonen siirtyi hallitustehtäviin elokuussa 2004.

Nordströmin mukaan hänellä ja hallituksella ei ole ollut minkäänlaisia erimielisyyksiä. Virolainen Tallinkin hallituksen puheenjohtaja Enn Pant sanoi virolaiselle uutistoimisto BNS:lle, että Nordström lähtee, koska hänellä on erilainen näkemys yhtiön kehittämisestä kuin Tallinkilla.

- Arvioimme, että yhtiölle on parempi, jos pitkään yhtiössä toiminut Keijo Mehtonen ottaa tehtävän hoidettavaksi, Pant sanoi.

Nordström siirtyi Tallinkin johtoon kilpailevan Eckerö Linen toimitusjohtajan paikalta. Tallink ilmoitti viime kuun puolivälin jälkeen listautuvansa Tallinnan pörssiin.

Itämeren laivaliikenne on kovassa pyörityksessä. Silja Linelle etsitään uutta omistajaa, ja Tallinkin listautumisen on arveltu liittyvän sen haluihin päästä kiinni Siljaan. Pant ei kommentoinut asiaa, kun listautumissuunnitelma julkistettiin.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.