Tällainen on Räikkösen 14,5 miljoonan kämppä - katso pohjapiirrokset ja kuvat!

Kuinka ahtaasti sinä asut? Kimi Räikkösen Helsingin-asunnon yhdessä kerroksessa on yli 200 neliötä. Toki on syytä ollakin, sillä asuntoa kaupitellaan huikeaan 14,5 miljoonan euron hintaan.

Asuntoa myyvä, Kiinteistömaailma-ketjuun kuuluvan tammisaarelaisen Westatus Oy LKV:n toimitusjohtaja Pasi Saari kertoo Viihdeuutisille, ettei myynnillä ole kiire.

– Arvokohteet voivat mennä nopeasti tai sitten myynnissä voi mennä puoli vuotta, Saari valaisee.

Hänen mukaan ensimmäisten kahden päivän aikana ei vielä ole tullut varteenotettavia tiedusteluja.

– Netin kautta on tilattu esitteitä. Mutta kokemusteni perusteella tällaisten kohteiden ostajat eivät ota netin kautta yhteyttä, Saari sanoo.

Räikkösen Helsingin Kuusisaaressa sijaitsevan asunnon kellarikerrosta hallitsee suuri autotalli. Lisäksi alimmasta kerroksesta löytyvät viinikellari sekä pesu- ja pukuhuoneet.

Asunnon, joka on tiettävästi tällä hetkellä Suomen kallein myynnissä oleva yksityisasunto, ensimmäisessä kerroksessa on tilaa pitää kunnon illanistujaisia. Takkahuonekin on sitä kokoluokkaa, että monet yksiössä asuvat tulisivat pelkästään sen avaruudesta kateellisiksi.

Asunnon ylimpään kerrokseen Räikkösen perhe voi majoittaa isommankin seurueen. Toisessa kerroksessa on neljä makuuhuonetta, hulppea terasssi, vaatehuone sekä kodinhoitohuone. Mutta mihin formulakuski tarvitsee työhuonetta?

Asunnon poikkileikkauksesta saa hyvän kuvan siitä, kuinka huikeissa tiloissa Räikkönen ja Jenni Dahlman-Räikkönen voisivat asustella. Pariskunta ei ole vielä kertonut julkisuudessa, miksi he haluavat päästä asunnostaan eroon.

Yksi hyvä syy voisi olla se, että ainakin tämänhetkisellä myyntihinnalla Räikkönen on tekemässä kovaa tiliä. Hän maksoi asunnosta kaksi vuotta sitten "vain" 9,5 miljoonaa euroa.

Asuntoa myyvä Pasi Saari ei suostu kommentoimaan Viihdeuutisille, mitä asunnolle on tehty kahdessa vuodessa, kun sen hinta on noussut viidellä miljoonalla eurolla.

– Se nyt vaan on toimeksiantajan, eli Kimin, kanssa sovittu, että tämä on se hinta, josta lähdetään, Saari sanoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja