Lehti: Kimi Räikkönen myy 14,5 miljoonan arvoista ökyasuntoaan

Formulatähti Kimi Räikkönen kauppaa Helsingin Kaskisaaressa sijaitsevaa kartanoaan. Kimin asunto on Suomen kallein 14,5 miljoonan euron arvollaan, Iltalehti kertoo.

Ilmoitus Räikkösen asunnosta ilmestyi nettiin maanantaina. Kiinteistömaailma-ketjuun kuuluvan tammisaarelaisen Westatus Oy LKV:n toimitusjohtaja Pasi Saari kertoo Iltalehdelle, että esitteitä talosta on tilattu enemmän, kuin ostajakuntaa voisi kuvitella.

Kaskisaaren naapurissa sijaitsevassa Kuusisaaressa on paljon ulkomaisia suurlähetystöjä. Kuusisaaressa kaupataan tällä hetkellä 6,5 miljoonan euron arvoista meren rannalla sijaitsevaa taloa. Talo sopisi hyvin välittäjän mielestä suurlähetyskäyttöön.

– Niitä tässä onkin haravoitu, ja on muutama joka ei ole sanonut ei, Saari kertoo Iltalehdelle.

Asunnossa on 526 neliötä ja kahdeksan makuuhuonetta. Vuonna 2004 valmistuneeseen asuntoon ei yleisiä myyntinäyttötilaisuuksia järjestetä, vaan kiinnostuneisiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Kiinteistövälittäjää ei taantuma pelota.

– Tuon hintaluokan asuntojen ostajat eivät yleensä ole niitä, jotka kärsivät taantumasta ensimmäisenä, Saari toteaa.

Formulatähti asuu varsinaisesti Sveitsissä. Kimi ei ole kahden asunnon loukussa, sillä miehellä on myös Porkkalanniemessä kaksi vierekkäistä huvilaa, joiden yhteenlaskettu arvo on 4,5 miljoonaa euroa.

Mikäli Räikkönen saa Kaskisaaren asunnostaan sen mitä hän pyytää, hän tienaa sievoiset rahasummat. Kimi osti asunnon pari vuotta sitten makkaraperijältä Jussi Salonojalta 9,5 miljoonalla eurolla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat