Mainos

Tällainen mies pettää

Minkälaiset seikat miehen käytöksessä saattavat viestiä pettämisestä? Ota selvää!

Puhelimen piilottelu, oudot yhtäkkiset menot ja epäilyttävä käyttäytyminen voivat olla vihjeitä pettävästä kumppanista. Asiantuntijoiden mukaan miehen petollisuuden voi kuitenkin lukea myös ulkomuodosta. Superseksiä-opas paljastaa petturimiehen ominaisuudet.

1. Pitkä mies pettää herkemmin. Lyhyillä miehillä on alempi testosteronitaso, joten seksi ei ole heidän elämänsä pääasia. Naiset ovat myös kiinnostuneempia pidemmistä miehistä, joten houkutukset lähteä vieraan matkaan ovat heillä vähäisempiä kuin pitkillä miehillä.

2. Toisistaan kaukana olevat silmät voivat olla merkki petollisuudesta. Miehet, joiden silmät ovat lähellä toisiaan, ovat sitoutumisvalmiimpia.

3. Hugh Grant -tyylinen tukka, eli lyhyt sivuilta ja pidempi edestä, on pettäjien hiusmalli. Näiden miesten sanotaan olevan itsekeskeisiä ja itseriittoisia. Heitä ei kiinnosta, miten syrjähyppy vaikuttaa naiseen.

4. Runsaasti juovat miehet syyllistyvät aviorikokseen kuppiloita karttavia miehiä helpommin. Alkoholi ei ole ainoa riski, sillä kofeiinista riippuvaiset kollit ovat myös herkkiä pettämään.

5. Iso koko on uhka suhteelle. Nimenomaan kivesten iso koko voi viedä miehen pettämisen tielle. Mitä enemmän spermaa mies tuottaa, sitä enemmän hän on libidonsa orja.


Lähde: Tracey Cox: Superseksiä

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.