Tällä sovelluksella etäkäytät helposti toista älypuhelinta

Sekä Android että iOS tarjoavat keinoja peilata älypuhelimen näyttö esimerkiksi tietokoneelle tai sen kautta valkokankaalle. Sovellus, jolla voi etäältä kontrolloida toista älypuhelinta, on tähän asti antanut odottaa itseään, mutta nyt Sand Studion AirMirror paikkaa tuonkin puutteen.

Sovelluksen avulla voi etäkäyttöön liitetyllä Android-puhelimella tehdä oikeastaan mitä vain sosiaalisesta mediasta työskentelyyn, AirMirror kun tarjoaa käyttöön jopa Androidin kontrollinäppäimet sekä äänenvoimakkuuden säätömahdollisuuden. Sovellus tukee samanaikaisesti useampaa älypuhelinta, joiden välillä vaihteleminen on niin ikään tehty varsin yksinkertaiseksi. Sovellus käyttää tietenkin Internet-yhteyttä, ja huonojen olosuhteiden varalle AirMirror sisältää myös mahdollisuuden säätää etäkäytettävän puhelimen toiminnan sujuvuutta siten, että heikommallakin kantavuudella pärjää.

Ensimmäinen laatuaan oleva sovellus mahdollistaa Android-puhelimen etäkäytön PC:llä, Macilla ja toisella Android-laitteella mutta piakkoin myös iOS-älypuhelimilla ja -tableteilla. AirMirrorin käyttöönotto vaatii älypuhelimen asetuksista muutamia muutoksia, mutta sovelluksen mainio opasohjelma auttaa keltanokankin alkuun muutamassa minuutissa.

Idea sovellukseen tuli Sand Studion mukaan tutkimuksista, joiden mukaan ihmisellä olisi vuonna 2020 keskimäärin jopa 6,5 älylaitetta käytössään jokapäiväisessä arjessa. Näin ollen etäkäyttösovellusten kulta-aika saattaa vielä olla edessäpäin.

AirMirror-sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Googlen Play-kaupasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja