Talentissa nähtiin hurjia uimahyppyjä – Krista Siegfrids villiintyi nelikon esityksestä: "Te olette niin hulluja!"

4:39
Katso Se On Pakko Tehä -ryhmän hurja esitys videolta!

Semifinaalin hurjapäistä joukkoa edustavat Se On Pakko Tehä -niminen ryhmä, jonka jäsenet hyppivät uimatornista hurjia uimahyppyjä.

Talent Suomi -ohjelman semifinaalissa 21. maaliskuuta esiintymään saapui hurjapäinen Se on Pakko Tehä -ryhmä. Ryhmän esitystä seurattiin videon välityksellä uimatornilta. 

Arttu, Nino, Saku ja Werner muodostavat Se On Pakko Tehä –nimisen ryhmän, joka saapuu Talentiin Tampereen alueelta. Näiden parikymppisten hurjapäiden intohimo on deathdiving, eli hurjat uimahypyt. Talentissa miehet näyttivät taitonsa jo esikarsinnoissa hyppimällä Häämenlinnan Paasikiven sillalta veteen.

Tuomarit Krista Siegfrids, Ernest Lawson, HP Parviainen sekä Jorma Uotinen olivat tälläkin kertaa vaikuttuneita ryhmän esityksestä. 

– En kestä teitä! Olette kuin jonkun pukufirman mainoskasvot ja hypitte tuollaisia uskomattomia temppuja, Lawson naurahti.

– Hullun rohkeaa hommaa. Nyt me nähtiin, mihin te oikeasti pystytte, Uotinen kommentoi. 

– Te olette niin hulluja! Siegfrids hehkutti.

– Kaikki mitä te teette vaatii kehonhallintaa, vaikka se katsojalle saattaa näyttää vähän häsläämiseltä, HP Parviainen kehui. 

Katso koko esitys videolta!

Pääset äänestämään omaa suosikkiasi !

Talent Suomi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja