Takapuoleen juuttunut lelu lähti käyntiin – Suomalaiset ensihoitajat paljastavat hulluimmat päivystystapaukset

Suomalaiset ensihoitajat kertovat, että yllättävän monilta päivystykseen tulevilta ihmisiltä joudutaan ronkkimaan elimistöstä ulos esimerkiksi dildoja, kondomeja ja tamponeja.

Suomalaisissa ensihoitajapiireissä kiertää vitsi: seksilelut pitäisi varustaa rannehihnalla.

– Sairaaloiden päivystyksiin tulee yllättävän paljon ihmisiä, joiden sisään on juuttunut dildo. Peräaukon sulkijalihas on todella voimakas. Kun se imaisee tällaisen esineen sisäänsä, ei sitä ronkita ulos kuin leikkaussalissa, ensihoitaja kertoo.

Näin kävi muun muassa eräälle pariskunnalle, joka päätti kokeilla jotain uutta.

– Kun dildo ei mennyt naisen sisään, miesystävä tuuppasi sitä. Sen jälkeen he eivät enää saaneet mötikkää ulos peräaukosta. Nainen joutui viettämään yön päivystyksessä. Aamulla laite pärähti vielä käyntiin hänen sisuksissaan – se taisi ihan oikeasti sattua.

– Röntgenkuvissa näkyi, että esine oli todella syvällä. Nainen vietiin leikkaussaliin. Joskus tällaisten operaatioiden jälkeen saatetaan vitsailla, että vaihdetaanko vain patterit vai laitetaanko pakettiin.

Penis tulehtui

Dildot eivät ole ainoita potilaiden sisään jääneitä objekteja.

– Lääkärit ovat poistaneet myös kondomeja ja tamponeja, ensihoitaja kertoo.

Kerran pulaan jäänyt oli puolestaan mies.

– Äijä oli irrottanut pullonkorkista ohuen rinkulan ja vetänyt sen terskansa päälle. Vasta kuukauden päästä hän päätti, että nyt se on saatava pois. Kun kotikonstit eivät toimineet, mies hakeutui päivystykseen. Tapausta kävi ihmettelemässä iso porukka erikoislääkäreitä myöten. Potilas joutui leikkaussaliin ja sai kovat antibiootit tulehdukseen.

Joskus kirurgiseen päivystykseen joudutaan mielenterveydellisten ongelmien takia.

– Erään harhoista kärsineen potilaan mahassa näkyi röntgenkuvassa iso läjä epämääräistä tavaraa. Hän oli niellyt muun muassa pattereita, sulakkeita ja lamppuja, ensihoitaja kertoo.

Studio55.fi

Kuvat: Colourbox.com ja Lehtikuva


Onko sinulla tarina kerrottavanasi?

Studio55.fi etsii jatkuvasti mielenkiintoisia tarinoita netissä kerrottavakseen ja kannustukseksi muille vaikeassa elämäntilanteessa eläville. Oletko selvinnyt vaikeasta sairaudesta tai onko tuttavallasi takanaan aivan huikea elämä eriskummallisine sattumuksineen? Myös pienempien ja suurempien järjestöjen teot ja muiden hyväksi toimivat aktiiviset ihmiset kiinnostavat meitä.

Ota meihin yhteyttä, niin ehkä kerromme studio55:läisille juuri sinun selviytymistarinasi. Lähetä tarinasi lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen studio55(at)mtv3.fi. Korvaathan osoitekentässä (at)-kohdan @-merkillä.

Lue myös:

    Uusimmat